Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/07/2017

Eυχαριστήριο από το Χαμόγελο του Παιδιού

Αξιότιμε κύριε Κεκάτε,

 

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κεφαλληνίας, εσάς και όλους τους κατοίκους του όμορφου νησιού σας για την εξαιρετική φιλοξενία που προσφέρατε στα 11 παιδιά μας – τα οποία διαβιούν στο σπίτι μας στην Τέμενη Αιγίου , όπου συνολικά διαμένουν 40 παιδιά- και στους συνοδούς τους κατά την περίοδο 20 - 25 Ιουνίου 2017.

Την περίοδο αυτή τα παιδιά χάρη στη καλή διάθεση και στις ευγενικές χορηγίες δημοτών του τόπου σας πέρασαν τις θερινές τους διακοπές και απέκτησαν ξεχωριστές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις!

Έκαναν μπάνιο στις πανέμορφες παραλίες του νησιού, έπαιξαν σε νεροτσουλήθρες και έκαναν water sports, απόλαυσαν εξαιρετικά γεύματα σεεστιατόρια της περιοχής, επισκέφθηκαν την λίμνη της Μελισσάνης και το σπήλαιο της Δρογκαράτης και απόλαυσαν την ομορφιά των τοπίων και γενικά ένιωσαν και φέτος την ζεστή φιλοξενία και την θερμή υποδοχή από όλους σας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για όλα τα παραπάνω, καθώς μόνο μέσα από τέτοιες ενέργειες συνανθρώπων μας, μπορούν τα παιδιά να απολαμβάνουν τέτοιες μοναδικές εμπειρίες.

Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό, υγιές και χαρούμενο Καλοκαίρι!

Με εκτίμηση

Τριανταφυλλοπούλου Δώρα

Υπεύθυνη Σπιτιού Τέμενης Αιγίου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency