Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/06/2014

Ο Έλληνας εφευρέτης που ανακάλυψε την λύση κατά της τριχόπτωσης

Ένα πρόβλημα που απασχολεί πάρα πολλά άτομα σε Παγκόσμιο επίπεδο, στην Ελλάδα, αλλά και πολύ περισσότερο τους νέους δεν είναι άλλο από την τριχόπτωση… Η τριχόπτωση εμφανίζεται και στα δύο φύλλα ανεξαρτήτου ηλικίας. Στην εποχή μας κάποιοι σημαντικοί λόγοι που προκαλούν την τριχόπτωση είναι η κακή διατροφή, το άγχος λόγω της δύσκολής καθημερινότητας που έχουν πολλά άτομα. Ένας εφευρέτης ο κ. Μέξης Γεώργιος με αφορμή το δικό του προσωπικό πρόβλημα αλωπεκίας εφηύρε τη λοσιόν που μπορεί να σας δώσει τη λύση για να αντιμετωπίσετε την τριχόπτωση, έτσι ώστε να μπορείτε να νιώσετε ξανά ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας αλλά και με τους γύρω σας!!!

 

Ρεπορτάζ: Γεωργία Γλιάτη

Η τριχόπτωση εμφανίζεται και στα δύο φύλλα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Αιτίες της τριχόπτωσης και στα δύο φύλλα είναι η γήρανση, η κληρονομικότητα, το άγχος, οι ορμονικές μεταβολές, η υπερβολική δόση φαρμάκων, δερματικές παθήσεις, μολύνσεις, λοιμώξεις, προγράμματα δίαιτας, χρήση προϊόντων με χημικά, έκθεση σε ακραίες φυσικές συνθήκες, ατμοσφαιρική μόλυνση, μολυσμένο νερό. Επίσης ηανδρική ορμόνη τεστοστερόνη σε συγκεκριμένες τιμές είναι μία αιτία της πτώσης των μαλλιών καθώς εκτός των άλλων ιδιοτήτων της επηρεάζει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο ανδρικό αλλά και στο γυναικείο σώμα. Επίσης έχουν σημειωθεί σαν σημαντικές αιτίες τριχόπτωσηςοδιαβήτης καθώς και ο καρκίνος. Αυτά είναι τα πιο συνήθη αίτια της τριχόπτωσης και για τα δύο φύλα, αλλά στις γυναίκες ειδικά υπάρχουν και άλλα αίτια, όπως η εγκυμοσύνη, ηεμμηνόπαυση, ή άλλοι παράγοντες, οι οποίοι μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εφηβείαςΥπάρχουν ακόμη άλλα αίτια, όπως όταν δεν εφαρμόζεται η κατάλληλη φροντίδα για τα μαλλιά. Επίσης οι βαφές των μαλλιών, ηπερμανάντ, ταεξτένσιονςκαι ταακατάλληλα προϊόντα περιποίησης και λουσίματος μπορεί να προκαλέσουν τριχόπτωση. Επιπλέον και ειδικότερα όσον αφορά τα εξτένσιονς μαλλιών, που προστίθενται, ή προσαρμόζονται στα πραγματικά μαλλιά, χρησιμοποιώντας κόλλα, θέτει σε υπερβολική ένταση τις ρίζες των μαλλιών, και επομένως μπορεί να οδηγήσει σε αραίωση των μαλλιών, και είναι μία από τις αιτίες της αραίωσης σε σημεία (traction alopecia).

Το προϊόν ονομάζεται MEXIS/M6SPATENT και είναι κατά της τριχόπτωσης και της φαλάκρας και δίνει τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα εδώ και 27 χρόνια με απόλυτη επιτυχία και 100% ασφάλεια σε χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Επίσης έχει αποτέλεσμα επιμήκυνσης σε μαλλιά που δεν μακραίνουν.

Η εφεύρεσή είναι εγκεκριμένη από τον FDA της Αμερικής καθώς και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων της Ελλάδος με συνεχείς ελέγχους, αντίθετα με τα προϊόντα που έρχονται από το εξωτερικό. Έχουν διεξαχθεί κλινικές μελέτες στο Πανεπιστήμιο της Παβίας στην Ιταλία όσον αφορά την αποτελεσματικότητά της σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας καθώς και την απόλυτη ασφάλειά της οι οποίες είναι αναρτημένες στον επίσημο ιστόχωρο του FDA www.clinicaltrials.gov . Ακόμα ο κ. Μέξης είναι κάτοχος της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Αμερικάνικης πατέντας.

Η λοσιόν αυτή δεν είναι φάρμακο!!! Αλλά καλλυντικό και γι’ αυτό δεν έχει την παραμικρή παρενέργεια.

Το προϊόν φέρνει σε τέλεια ισορροπία τις ουσίες της επιδερμίδας του κεφαλιού, σταματά την εξέλιξη της φαλάκρας και ξαναδημιουργεί τριχοφυΐα όπου υπάρχει απώλεια.

Αφορμή για την εφεύρεση αποτέλεσε το δικό του προσωπικό πρόβλημα αλωπεκίας που τον έκανε να υποφέρει για χρόνια και κανείς δε μπορούσε να του δώσει λύση. Η έλλειψη ενημέρωσης και τα ακατάσχετα κουρέματα της εποχής πίστευαν ότι το κούρεμα κάνει καλό, όμως αυτά επιβάρυναν την κατάσταση.

Όποιος το χρησιμοποιήσει μπορεί να καταλάβει το αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή. Η δράση της λοσιόν ξεκινά από την πρώτη κιόλας χρήση, όση έκταση και να έχει το πρόβλημα και ανεξάρτητα των επιπλοκών που μπορεί να έχουν επέλθει λόγω αυτού.

Η ψαλίδα αποτελεί ένδειξη ότι υπάρχει στέρηση κάποιων ουσιών που εκκρίνει η επιδερμίδα. Η λοσιόν αυτή παρέχει στην επιδερμίδα αυτές τις ουσίες.

Ακόμα δεν φυτρώνουν μαλλιά σε μέρη, όπου δεν είναι φυσικό να υπάρχουν μαλλιά όπως το κούτελο ή άλλα σημεία που δεν υπήρχαν ποτέ μαλλιά.

Τέλος, το πρόβλημα για την εφεύρεση αυτή τον απασχολούσε από πολύ μικρή ηλικία και γι’ αυτό έψαχνε λύση σε όλη την πάροδο της ζωής του. Ο κ. Μέξης είναι κάτοχος της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Αμερικάνικης πατέντας. Η λοσιόν αυτή δεν είναι φάρμακο!!! Αλλά καλλυντικό και γι’ αυτό δεν έχει την παραμικρή παρενέργεια…

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency