Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/05/2008

Εκδηλώσεις του Δήμου Παλλικής για την Ενωση της Επτανήσου με την Ελλάδα

Ο Δήμος Παλικής ενόψει του εορτασμού της Ένωσης της Επτανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα, σεβόμενος τα υψηλά ιδανικά και τις αρετές του Ριζοσπαστικού Κινήματος αλλά και με αγάπη προς τις τέχνες και το ωραίο, ξεκίνησε τις εκδηλώσεις του με συναυλία της Χορωδίας της Εμπορικής Τράπεζας το Σάββατο 17-5-2008 ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο.

Στο κατάμεστα γεμάτο Θέατρο στο Ληξούρι πραγματοποιήθηκε μία καταπληκτική συναυλία απ τη Χορωδία της Εμπορικής Tράπεζας η οποία έχει διεθνείς εμφανίσεις με σημαντικές διακρίσεις και ποικίλες δραστηριότητες συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του χορωδιακού τραγουδιού στην Ελλάδα και στην πρόοδο της μουσικής παιδείας.

Μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα μια σκηνή γεμάτη από 50 χορωδούς υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Σταύρου Μπερή, με μελωδικούς ήχους από πιάνο και κιθάρες ακούστηκαν: « Ύμνος των Ριζοσπαστών», η « νύχτα» του Franz Schubert, απ την όπερα Rigoletto και Ernani του G. Verdi, το « Όταν δύει ο ήλιος» Λατινικής Αμερικής και άλλα.

Στο 2ο μέρος ακούστηκαν Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζηδάκης, Τζώρτζης Δελλαπόρτας, Ν. Χατζηαποστόλου, Σπύρος Μαρκάτος.

Το κοινό του Ληξουριού που διαθέτει άλλωστε υψηλό μουσικό κριτήριο, τους καταχειροκρότησε αλλά και τα μέλη της χορωδίας και άλλα στελέχη της Εμπορικής Tράπεζας ενθουσιάστηκαν απ την φιλοξενία την αγάπη και τη ζεστασιά που τους προσέφερε ο Δήμος Παλικής.

Βεβαίως μπράβο! Στην Εμπορική Τράπεζα που παράλληλα με το οικονομικό της έργο συμμετέχει στην κοινωνική - καλλιτεχνική ζωή του τόπου με τέτοιες δράσεις.

Μπράβο! Όμως και στο Δήμο Παλικής που πάντα πρωτοστατεί με εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την πλούσια μουσική και καλλιτεχνική κουλτούρα του τόπου.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency