Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/05/2008

''Εικαστική & μουσική πανδαισία''- Τα εγκαίνια του ART STUDIO EST

Εγκαινιάστηκε με μεγάλη προσέλευση φιλοτέχνων στο Κ.Ε.Ο. Αθηνών, Μ.Βόδα 28, η μεγάλη εικαστική έκθεση του ART STUDIO EST, με τίτλο: Περί Φύσεως ΙΙ.

Τα εγκαίνια έγιναν με ιδιαίτερη λαμπρότητα και διανθίστηκαν μουσικά με την θαυμάσια ερμηνεία έργων για κόρνο και πιάνο των Καμίλ Σαιν-Σανς και Αρνολντ Κουκ από τους γνωστούς σολίστ Ιωάννα Σκληρού, κορνίστα και τον πιανίστα Μάριο Καζάς.

Ο επιμελητής της έκθεσης, ιδρυτής του ART STUDIO EST,Κώστας Ευαγγελάτος ανέφερε:

Δέκα χρόνια μετά την παρουσίαση της έκθεσης "Περί Φύσεως¨" ,η οποία σηματοδότησε με επιτυχία τα φλέγοντα προβλήματα της σχέσης του σύγχρονου ανθρώπου με τον φυσικό κόσμο οι καλλιτέχνες - μέλη της ομάδας τέχνης του EST προσέγγισαν αισθητικά και ιδεολογικά το πολυδιάστατο θέμα ,προσδίδοντας έμφαση στα σημερινά δυσεπίλυτα προβλήματα που καταστρέφουν και αλλοιώνουν το φυσικό περιβάλλον .


Με έργα ζωγραφικής, ψηφιακές εικόνες, φωτογραφίες, κολλάζ και κατασκευές στο χώρο εκφράζουν την προσωπική τους προσέγγιση ,με ιδιότυπα εκφραστικά μέσα και εμπνεύσεις από την ανεξάντλητη πηγή ζωής και δημιουργίας που είναι η Φύση.


Στην έκθεση με την οποία συμπληρώνονται 18 χρόνια λειτουργίας και δρωμένων της ανεξάρτητης εικαστικής ομάδας συμμετέχουν οι: Γιάννης Αδαμαντίδης, Τάκης Βεκόπουλος, Κωστής Βολουδάκης, Κώστας Ευαγγελάτος, Στέφανος Καμίνης, ΕλένηΝτίνια-Μπούνταλη,Γεωργία Σεφερλή, Νάνα Στεργιοπούλου, Ελένη Χατζηπουλίδου και ο ανθοδέτης Κώστας Ιωαννίδης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 27 Mαίου 2008.
Ωρες λειτουργίας: καθημερινά 6.30-9μμ.Σάββατο-Κυριακή κλειστά.

Πληροφορίες: 210 7294259,6944621286

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency