Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/11/2021

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Ιακωβάκειου Βιβλιοθήκης για τα 200 χρόνια από την επανάσταση

200 ΧΡΟΝΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 202

  •  Διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση: Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021, 7.30 μ.μ.

Στο πλαίσιο του Κύκλου Ομιλιών-Συζητήσεων για το 1821 η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιήσει την εντέκατη διαδικτυακή της ομιλία-συζήτηση τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός, συγγραφέας, δρ Ιστορίας Ηλίας Τουμασάτος, με θέμα «Οι πρωταγωνιστές της άλλης πλευράς: ο οθωμανικός κόσμος στα χρόνια της Επανάστασης» και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για τον τρόπο παρακολούθησης της διαδικτυακής ομιλίας και για τη διαδικασία συμμετοχής στη συζήτηση, που θα ακολουθήσει.

  • Τα Εκθέματα του Νοεμβρίου

Σχετικά με τα Εκθέματα του μήνα Νοεμβρίου, τα οποία είναι ήδη αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης (http://vivl-lixour.kef.sch.gr/?lang=el): Πρόκειται για δύο πρόσφατα βιβλία από το χώρο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Το πρώτο βιβλίο είναι της Μαρίας Σκιαδαρέση με τίτλο «Λίγο πριν το τέλος. Ρήγας Βελεστινλής». Το δεύτερο βιβλίο είναι της Αγγελικής Δαρλάση με τίτλο «Οι αγωνιστές του 1821» - Τα βιβλία αυτά θα τα βρείτε στο Δανειστικό/Παιδικό Τμήμα της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency