Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/10/2021

Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού 28ης Οκτωβρίου στη Σάμη

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχει ιδιαίτερη αξία για τη χώρα μας, αλλά και για την ανθρωπότητα διότι υπενθυμίζει την αντίσταση ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό, αποτελώντας παράδειγμα προάσπισης της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ανεξαρτησίας των εθνών.

Ο Δήμος Σάμης γιορτάζοντας με κάθε επισημότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες που θα περιλαμβάνουν:

Α. Γενικό σημαιοστολισμό όλων των Δημόσιων κτηρίων καταστημάτων του Δημοσίου από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

Β. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., των οργανισμών και των τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 28η Οκτωβρίου 2021

Δημοτική Ενότητα Σάμης

  • Τέλεση επίσημης δοξολογίας στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σάμης. Ομιλία από τον Διευθυντή του Λυκείου Σάμης κ. Παναγή Βασιλάτο.
  • Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων.
  • Μαθητική παρέλαση.

Τελετάρχης θα είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, κ. Έφη Ζαφειράτου.

Δημοτική Ενότητα Πυλάρου

  • Τέλεση επίσημης δοξολογίας στις 09:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μακρυώτικων. Ομιλία από την εκπαιδευτικό κ. Παπαγεωργίου Αναστασία Ρεβέκκα.
  • Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων
  • Μαθητική παρέλαση.

Δημοτική Ενότητα Ερίσου

  • Τέλεση επίσημης δοξολογίας στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μεσοβουνίων. Ομιλία από την εκπαιδευτικό κ. Κουτσιμανή Σταματία.
  • Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων
  • Μαθητική παρέλαση.

 

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

 

Από το

Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency