Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/10/2020

ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα την ελιά του Οδυσσέα στις Βιομνήμες του σήμερα

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου στα πλαίσια της Πράξης με τίτλο “ΒΙΟ_ΜΝΗΜΕΣ: Οι ΜΝΗΜειακοί ΕλαιώνεΣ και ελαιόδεντρα: Καταγραφή, Αποτύπωση, Χρονολόγηση και Ανάδειξή τους ως υψηλής αξίας οικοσυστήματα, με στόχο τη Διατήρηση/Διαχείριση και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της υπαίθρου των Ιονίων Νήσων”, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Από την ελιά του Οδυσσέα στις Βιομνήμες του σήμερα».

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 στις 10:00 π.μ. στον πολυχώρο Capitol .

Στην ημερίδα θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για πρόληψη κατά της διασποράς του κορωνοïού Covid-19 και θα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Με εκτίμηση

Από τη Γραμματεία

Η χρηματοδότηση της ημερίδας γίνεται στο πλαίσιο της Πράξης «ΒΙΟ ΜΝΗΜΕΣ: Οι Μνημειακοί Ελαιώνες και τα Ελαιόδεντρα: Καταγραφή, Αποτύπωση, Χρονολόγηση και Ανάδειξή τους ως υψηλής αξίας οικοσυστήματα, με στόχο τη Διατήρηση/Διαχείριση και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της υπαίθρου των Ιονίων Νήσων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ιόνια Νησιά 2014-2020.

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency