Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/08/2020

Πρόσκληση σε εκπαιδευτικό σεμινάριο: «Ο Χρήστος Βλάχος μας μαθαίνει να φωτογραφίζουμε την άγρια ζωή»

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου και το Γεωπάρκο Κεφαλονιάς-Ιθάκης σας προσκαλούν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:  «Ο Χρήστος Βλάχος μας μαθαίνει να φωτογραφίζουμε την άγρια ζωή».

 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:30 στο Άλσος του Κουτάβου δίπλα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης. 

Ο Χρήστος Βλάχος είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους φωτογράφους άγριας φύσης στη χώρα μας. Ξεκίνησε την παρατήρηση πουλιών το 1983 και γρήγορα το χόμπι του επικεντρώθηκε στη φωτογραφία άγριας φύσης. Από τότε έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας, της κεντρικής και νότιας Αμερικής. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους φύσης της χώρας, συνεργάτης του National Geographic, με επίσημο χορηγό του την Canon Greece και θα «μυήσει» στα μυστικά της φωτογραφίας της φύσης, όσους θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν Στο σεμινάριο θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για πρόληψη κατά της διασποράς του κορονοϊού Covid 19, και αν και το σεμινάριο θα λάβει χώρα σε εξωτερικό χώρο, συνίσταται η χρήση μάσκας.

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency