Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/07/2020

Ημερίδα με θέμα ''Εθνικός Δρυμός Αίνου: Πάρκο Σκοτεινού Ουρανού, Φωτορύπανση και Αστροπαρατήρηση''

Δείτε το πρόγραμμα για την Ημερίδα που  διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου και το Γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Το θέμα της Ημερίδας είναι “Έθνικός Δρυμός Αίνου: Πάρκο Σκοτεινού Ουρανού, Φωτορύπανση και Αστροπαρατήρηση» και  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 και ώρα 19.00 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κουτάβου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει θεματική εκδρομή στο Γεώτοπο του Αίνου για Αστροπαρατήρηση από τους ομιλητές της ημερίδας. Η μεταφορά των συμμετεχόντων θα γίνει με λεωφορείο χωρίς οικονομική επιβάρυνση, απαιτείται όμως η δήλωση συμμετοχής το αργότερο έως τις 24.07.2020.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα τους στο Facebook 

Τηλ./Φαξ: 26710 29258

Τόσο στην ημερίδα όσο και στην εκδρομή θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για πρόληψη κατά της διασποράς του κορωνοïού Covid-19 και θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός του λεωφορείου κατά τη μεταφορά στον τόπο αστροπαρατήρησης.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency