Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/03/2020

Έρχεται ο 10ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου!

«Το μήνυμα του φετινού Βαλλιανείου είναι η ίδια η σημασία του ευ αγωνίζεσθε και η αξία της ομαδικής προσπάθειας, ο κοινός στόχος. Οι ημέρες που διανύουμε επιβάλλουν να αγωνιστούμε σε διάφορα μέτωπα, να αγωνιστούμε για τις αρχές, τις αξίες, για την υγεία, την επιβίωση, την οικογένεια, τον τόπο μας και κυρίως για να μην χάσουμε την ψυχή μας. Όσο παλεύουμε, προσπαθούμε, διεκδικούμε παραμένουμε ζωντανοί, παραμένουμε άνθρωποι ας σκοντάφτουμε, ας εξαντλούμαστε, ας αποτυγχάνουμε, εμείς παραμένουμε μάχιμοι, παραμένουμε άνθρωποι. Η παραίτησή μας από τον αγώνα, ταυτίζεται με την παραίτηση από την ζωή, Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στον 10 Βαλλιάνειο έτσι για να αποδείξουμε ότι μπορούμε ακόμη να παλεύουμε χωρίς ειδικά τρόπαια, με ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση , την συνέπεια στον στόχο μας την απόδειξη ότι μπορούμε , ότι όλοι μαζί μπορούμε!»

Ο πολύ αναμενόμενος «10οs ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου, είναι προ των πυλών. Ημερομηνία διεξαγωγής του, η 30 η Mαρτίου 2020.

Σας περιμένουμε και φέτος να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια, προετοιμασμένοι, δυναμικοί, με βελτιωμένες επιδόσεις, διάθεση για τρέξιμο, περπάτημα, ψυχαγωγία.
Αφετηρία- τερματισμός η Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου Κατά τα άλλα τρέχουμε στην κλασσική διαδρομή του αγώνα, από την πλατεία, στον δρόμο με τους Φοίνικες, στο ορφανοτροφείο, προς Φανάρι, όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε στην πρώτη διεξαγωγή του αγώνα, πλέον επετειακά αναφερόμαστε στον κλασσικό οικείο γύρο της Λάσσης αλλά με κατεύθυνση από τον ΟΑΕΔ κάτω προς την πλατεία.
Η διαδρομή είναι βατή, ενδιαφέρουσα, με εξαιρετική θέα, σε ένα ειδυλλιακό πάντρεμα πλούσιας βλάστησης και θαλάσσιου στοιχείου σε μία περιοχή τουριστική και προσφιλής σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Φέτος δεν έχουμε εγγραφές και αγωνιστικές κατηγορίες.

Μόνο οι τρείς πρώτοι άνδρες και οι τρείς πρώτες γυναίκες θα βραβευθούν σε ξεχωριστή απονομή αλλά και ο μικρότερος και μεγαλύτερος συμμετέχον. Οι παιδικοί αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, χωρίς επιμέρους έπαθλα στους τρείς πρώτους. Αλλά όλοι μικροί και μεγάλοι θα λάβουν το μετάλλιο ενθύμιο της συμμετοχής
τους. Ο αγώνας όπως κάθε χρονιά πλαισιώνεται από μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις για το κοινό με πλούσιο θέαμα για όλους. Για τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα άλλα αγωνιστικά γεγονότα θα υπάρξουν και άλλες προσεχείς αναρτήσεις.

Το μήνυμα του φετινού Βαλλιανείου είναι η ίδια η σημασία του ευ αγωνίζεσθε και η αξία της ομαδικής προσπάθειας, ο κοινός στόχος, Οι ημέρες που διανύουμε επιβάλλουν να αγωνιστούμε σε διάφορα μέτωπα, να αγωνιστούμε για τις αρχές, τις αξίες, για την υγεία, την επιβίωση, την οικογένεια, τον τόπο μας και κυρίως για να μην χάσουμε την ψυχή μας. Όσο παλεύουμε, προσπαθούμε, διεκδικούμε παραμένουμε ζωντανοί, παραμένουμε άνθρωποι ας σκοντάφτουμε, ας εξαντλούμαστε, ας αποτυγχάνουμε, εμείς παραμένουμε μάχιμοι, παραμένουμε άνθρωποι. Η παραίτησή μας από τον αγώνα, ταυτίζεται με την παραίτηση από την ζωή.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στον 10 Βαλλιάνειο έτσι για να αποδείξουμεότι μπορούμε ακόμη να παλεύουμε χωρίς ειδικά τρόπαια, με ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση , την συνέπεια στον στόχο μας την απόδειξη ότι μπορούμε , ότι όλοι μαζί μπορούμε

Eκ της Οργανωτικής Επιτροπής
Διονύσιος Φωκάς, Αικατερίνη Φωκά, Ευαγγελία Σαμολή

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency