Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/03/2020

Δράσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, είναι μία μέρα μνήμης και ευαισθητοποίησης όλων μας για την προάσπιση και την προστασία των γυναικών που καθημερινά έρχονται αντιμέτωπες με πολλαπλές ιδιότητες και ετερόκλιτους ρόλους: μητέρες, κόρες, σύζυγοι, μαθήτριες και φοιτήτριες, εργαζόμενες και άνεργες, αγρότισσες, μονογονείς, πρόσφυγες, μετανάστριες, γυναίκες με αναπηρία με κοινό παρονομαστή όλων την συχνή καταπάτηση των δικαιωμάτων τους και την άνιση αντιμετώπισή τους μέσα στην κοινωνία.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Αργοστολίου με μια πορεία έως τώρα 6,5 χρόνων, συνεχίζει να είναι δίπλα στις γυναίκες θύματα βίας, στις γυναίκες που υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις, παρέχοντας απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του δωρεάν και τηρώντας το απόρρητο της συμβουλευτικής.

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών θέλοντας να περάσουν το δικό τους μήνυμα διοργανώνουν ένα σύνολο δράσεων αφιερωμένων στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Συγκεκριμένα:

  • Για το διάστημα από 01/03 έως 15/03 θα μεταδίδεται από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς το σποτ του Κέντρου μας για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας (8 Μαρτίου).
  • Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 20:00 θα γίνει δωρεάν προβολή της αμερικανικής βιογραφικής ταινίας «Αφανείς Ηρωίδες» στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αργοστολίου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Με τη διαρκή επαγρύπνηση όλων μας ενάντια σε στερεοτυπικές πρακτικές διεκδικούμε την εφαρμογή της ουσιαστικής ισότητας στην πράξη, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε φαινόμενα βίας και εκμετάλλευσης κατά των γυναικών.
Διαμορφώνοντας μια σύγχρονη, ανοιχτή κοινωνία όπου η ισότητα των φύλων γίνεται πράξη.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency