Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/02/2020

Εορταστική συναυλία στη Σάμη: «Του κρασιού, Του γλεντιού και της Αποκριάς…»

Ο Δήμος Σάμης σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (Π.Ε.Δ.Ι.Ν.) , στο πλαίσιο του εορτασμού των εκδηλώσεων για τις Απόκριες 2020, σας προσκαλούν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου & ώρα 19:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης, όπου θα λάβει χώρα η εορταστική συναυλία: «Του κρασιού, Του γλεντιού και της Αποκριάς…»

 

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι σε αγαπημένα τραγούδια της αποκριάς όπως: «Ο Μπάρμπα-Γιάννης κανατάς», «Το γελεκάκι που φορείς», «Ακόμα ένα ποτηράκι», τα οποία έρχονται να θυμίσουν στους μεγαλύτερους, αλλά και να γνωρίσουν στους νεότερους, εκείνη την ωραία εποχή.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι τραγουδιστές Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης με τις κιθάρες τους, ενώ θα συμμετάσχουν στην ορχήστρα τους οι διακεκριμένοι μουσικοί: Γρηγόρης Βλαχούλης στο πιάνο – ακορντεόν, Λαμπρογιάννης Πεφάνης στο βιολί και Κοσμάς Κοκόλης στο μπουζούκι. Μαζί τους επίσης, η τραγουδίστρια Χριστίνα Ιωαννίδη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Σάμης.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency