Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/12/2019

Παράσταση της σχολής χορού 'Art & Style' Dance School [16.12.19]

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη Παράσταση της μοναδικής ιδιωτικής ερασιτεχνικής σχολής χορού 'Art & Style' Dance School Όλγα Γαλιατσάτου Αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος.Θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου 'Ο Κέφαλος' στις 19:30, στην κεντρική αίθουσα 'Διονύσης Λαυράγκας'.

 
Τίτλος της παράστασης είναι 'Τα πνεύματα των Χριστουγέννων'.
 
Κάτι ''μαγικό'' ετοίμασε η σχολή σε μια προσπάθεια να μεταφέρει την μαγευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων επάνω στην σκηνή με χορευτική πάντα ματιά.
 Συμμετέχουν όλοι σχεδόν οι μαθητές της σχολής μικροί και μεγάλοι σε όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή κλασσικό Μπαλέτο, Σύγχρονο - Μοντέρνο Μπαλέτο, jazz , Αργεντίνικο Τάγκο, Ballroom Ευρωπαϊκούς, Latin κ.α.
 
Στην παράσταση θα παρουσιαστούν μερικές από τις Αγωνιστικές χορογραφίες που πρόκειται να εκπροσωπήσουν το νησί και την χώρα μας στους επικείμενους αγώνες χορού της Παγκόσμιας ομοσπονδίας χορού IDO.
 
Επίσης θα απονεμηθούν οι βεβαιώσεις, τα μετάλλια και οι διακρίσεις της ομοσπονδίας χορού και εκπαιδευτικού οργανισμού IDO σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές από τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο εδώ στο Αργοστόλι.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency