Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/11/2019

Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου: Παρουσίαση "ΚΥΜΟΘΟΗΣ" - Διάλεξη Λάμπρου Κουλουμπαρίτση

Σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του 29ου τόμου της περιοδικής έκδοσης του Συνδέσμου μας 'ΚΥΜΟΘΟΗ', όπου θα γίνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.
 
Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,
 
Εχουμε την ιδιαίτερη χαρά να  που περιέχει "Σελίδες αφιερωμένες στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία" Την παρουσίαση του τόμου θα κάνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο ακάματος εκπαιδευτικός- συγγραφέας Ηλίας Τουμασάτος.
Επίσης έχουμε πραγματικά τη μεγάλη τιμή να παρευρίσκεται στην εκδήλωση ο καταξιωμένος και πολυβραβευμένος στο εξωτερικό και στην Ελλάδα κεφαλονίτης  (με καταγωγή από την ΄Ερισο) πανεπιστημιακός καθηγητής φιλοσοφίας κ. Λάμπρος Κουλουμπαρίτσης.
Ο συγγραφέας έχει συμμετάσχει με δύο άρθρα του στο αφιέρωμα στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία του περιοδικού.
 
Είναι Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας του Universite Libre de Bruxelles , Μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας του Βελγίου, Αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Αρμενίας και επίτιμος διδάκτωρ σε πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού και της Ελλάδας.  Βραβευμένος με κορυφαίες διακρίσεις στη Γαλλία (το έργο του είναι στα γαλλικά εκτός από δύο έργα του που έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί στην Ελλάδα). ΄Εχει διδάξει σε πάνω από 30.000 φοιτητές σε όλο τον κόσμο. 
 
Ο κ. Κουλουμπαρίτσης Λάμπρος, αφού κάνει ένα σύντομο σχόλιο για την "ΚΥΜΟΘΟΗ" , θα δώσει για πρώτη φορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του διάλεξη με θέμα "Προοπτικές αναβάθμισης της ηθικής του Αριστοτέλη στη σύγχρονη παγκοσμιοποίηση" και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.
 
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.
 
Εκτός από την παρουσίαση του περιοδικού που αυτή αφεαυτή είναι μία πολύ σημαντική εκδήλωση, το γεγονός ότι ο κ. Κουλουμπαρίτσης μας τιμά με την παρουσία του στο νησί και με την πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξή του είναι ένας επιπλέον λόγος για τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή της εκδήλωσης, τόσο για το ίδιο το περιοδικό και την τεράστια προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος για τη συνέχιση της έκδοσής του, όσο κυρίως για να τιμήσουμε τους δύο ομιλητές και ειδικότερα τον επίσημο προσκεκλημένο και βραβευμένο καθηγητή φιλοσοφίας.
 
Σας παρακαλούμε πολύ να δημοσιεύσετε την εκδήλωση στις ενημερωτικές σας ιστοσελίδες για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού του νομού μας και θα χαρούμε ιδιαίτερα ,αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
 
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.
 
Με εκτίμηση,
Από το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Φιλολόγων
Κεφαλονιάς - Ιθάκης
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ζαβιτσιάνος
 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency