Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/08/2019

Συνέντευξη τύπου Παναγή Μπαρμπάτη για την εκδήλωση Η Ελλάδα του Μίκη Θεοδωράκη

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε χτες 11/8/2019 από τον Παναγή Μπαρμπάτη και τον Άγγελο Κωνσταντάκη με αφορμή την εκδήλωση που θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 13 Αυγούστου στο στάδιο Φαρακλάτων. Πρόκειται αναμφίβολα για την εκδήλωση του καλοκαιριού, την συνέχεια ενός πολύ επιτυχημένου αφιερώματος στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, το οποίο ξεκινάει από την Κεφαλονιά. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι σε αυτό συμμετέχουν και θα τιμηθούν επίσης τοπικά σχήματα που βοήθησαν στην διατήρηση της τοπικής μας μουσικής παράδοσης, αλλά και ότι ένα επικό αφιέρωμα με παγκόσμια εμβέλεια ξεκινάει για ακόμα μια φορά από την Κεφαλονιά. Ήδη έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στην Αθήνα, ενώ η εκδήλωση θα ξεπεράσει σύντομα τα σύνορα της χώρας. Είναι σημαντικό να βρεθούμε αυτή τη μοναδική στιγμή εκεί, ενώ οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει την άνετη πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης, με μεγάλο πάρκινγκ, αλλά και λεωφορείο που θα μεταφέρει τους θεατές από το Αργοστόλι.

Ας δούμε όμως μια κατάθεση ψυχής του κου Μπαρμπάτη που αναφέρεται στη μοναδικότητα αυτής της εκδήλωσης, αλλά και σε ένα σύντομο ιστορικό της που θα μας βοηθήσει να μπούμε στο κλίμα.

 

 

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency