Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/08/2019

Παραδοσιακό πανηγύρι στα Κομιτάτα

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομιτάτων έχει την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσει στο ετήσιο πανηγύρι του χωριού μας , στις 15 & 16 του Αυγούστου , στις 9 το βράδυ , με την ευκαιρία της μεγάλης καλοκαιριάτικης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Σε αυτό το πολύ ξεχωριστό , διήμερο γλέντι , που περιμένουμε κάθε χρονιά με ανυπομονησία , θα ξαναβρεθούμε όλοι , μικροί και μεγάλοι , από το χωριό και ολόκληρο το νησί μας , αλλά και ξενιτεμένοι μας από όλον τον κόσμο.

Μαζί μας περιμένουμε πολλούς και καλούς φίλους , να χορέψουμε τον μπάλο , τον διβαράτικο , τον μέρμηγκα , και όχι μόνο , με τους ήχους του βιολιού και της εξαμελούς ορχήστρας του ξακουστού Ζήσιμου Σκλαβουνάκη , που μετά από χρόνια έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στη χαρμόσυνη πλατεία μας , υπό τη σκέπη της Παναγίας της Χαλικερής.

Προσκαλούμε όλους , να γλεντήσουμε στο χωριό που δεν κοιμάται ποτέ , να φάμε λιχουδιές από την ψησταριά μας μαζί με άφθονες , παγωμένες μπύρες , να διεκδικήσουμε εκλεκτά και ποικίλα δώρα από τη λαχειοφόρο αγορά , και να αντικρίσουμε τον ουρανό να βάφεται ροδαλός κατά το ξημέρωμα , πάνω από τα βουνά της Ιθάκης.

Ανυπομονούμε και ευχόμαστε καλή αντάμωση !!!

Πηγή: facebook - Κομιτάτων Ορίζοντες

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency