Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/07/2019

Έκθεση ζωγραφικής Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Με χαρά η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και το εικαστικό εργαστήρι Αργοστολίου, σας προσκαλεί στην ετήσια έκθεση των μαθητών του, που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» στις 1 & 2 Αυγούστου 2019 (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την 1 Αυγούστου 2019 στις 20,30 μ.μ. και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 10,30 π.μ.- 13,00 μ.μ. & 18,00 μ.μ. – 22,00 μ.μ.

Οι μαθητές, μικροί και μεγάλοι, έβαλαν το μεράκι τους και το προσωπικό τους στίγμα σε όλες τις ζωγραφιές και τα σκίτσα που έκανε ο καθένας και η καθεμία όλη τη χρόνια. Μέσα από τα οργανωμένα μαθήματα και τις τεχνικές που διδάχτηκαν, είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν και να δημιουργήσουν τα έργα τους.

Δημιουργικότητα ίσον τέχνη και το αντίστροφο. Η ζωγραφική, η μουσική, η υποκριτική και ο χορός είναι συνώνυμα της δημιουργικότητας. Τα παιδιά εξερευνούν, ψάχνουν και προσπαθούν να φτιάξουν κάτι ολοκληρωτικά δικό τους χρησιμοποιώντας τη φαντασία και το ταλέντο τους.

Η ζωγραφική είναι μέσο έκφρασης για μικρούς και μεγάλους και απαραίτητη στα παιδιά όπως και το παιχνίδι, διότι καταφέρνουν να συγκροτούν την σκέψη τους και την φαντασία τους, δημιουργώντας με αρμονία πάνω στο χαρτί και απολαμβάνοντας το αποτέλεσμα αργότερα.

Ευχαριστώ θερμά τους υπέροχους μαθητές μου και τους γονείς για την άψογη συνεργασία.

Επίσης ευχαριστώ τον πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Άγγελο Κωνσταντάκη για την οργάνωση των εικαστικών τμημάτων.

Με χαρά σας περιμένουμε στην έκθεσή μας.
Η εικαστικός της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Εύα Δανελάτου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency