Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/09/2004

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου ''Ημέρα Εθνικής Μνήμης"

Θέμα.: Οργάνωση εκδηλώσεων Μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου ‘‘ Ημέρα Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας’’. Σύμφωνα με το Π.Δ. 304/2001 ‘‘Οργάνωση εκδηλώσεων Μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου’’ ...

( ΦΕΚ 207/Α/21-9-2001), με το οποίο έχει καθορισθεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή, ο τρόπος οργάνωσης κ.λ.π., σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ανωτέρω Π.Δ., ο φετινός εορτασμός θα γίνει την 19η Σεπτεμβρίου 2004 ημέρα Κυριακή. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Αργοστόλι, αποστέλλεται συνημμένα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τα εξής: Ώρα 10.30π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας και εκφώνηση του πανηγυρικού της Ημέρας. Ώρα 11.00π.μ.: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στον κήπο του Νάπιερ από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου και τους εκπροσώπους των προσφυγικών σωματείων, πολιτικών κομμάτων, αντιστασιακών οργανώσεων, οργανώσεων γυναικών και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου θελήσει να τιμήσει την εκδήλωση. Καλούνται να παρευρεθούν: Οι πάγιοι αποδέκτες των προγραμμάτων επίσημων εορτών και εκδηλώσεων κατά την συνηθισμένη τάξη και οι πολίτες. Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας και τα της τάξης η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας. Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Διονύσιος Ραζής Διευθυντής του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου. Δηλώσεις για καταθέσεις στεφάνων στο τηλέφωνο 26710 – 24282 μέχρι και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2004.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency