Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/01/2019

Ανοιχτό Σεμινάριο Μοντέρνου Χορού από τη Σχολή Χορού Γαλιατσάτου Όλγα

Ανοιχτό σεμινάριο στον Μοντέρνο χορό θα πραγματοποιήσει η αναγνωρισμένη σχολή χορού Art & Style Dance School Γαλιατσάτου Όλγα το επόμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου Αντώνης Τρίτσης.
 
Συγκεκριμένα τα αντικείμενα του Μοντέρνου θα είναι HIP-HOP, STREET DANCE, ROCK N' ROLL-DISCO, LYRICAL. Θα διδάξει η προσκεκλημένη από την Αγγλία κα Λέιν. Πρόκειται για μια διακεκριμένη καθηγήτρια χορού διεθνούς φήμης, κριτή αγώνων στους διεθνής πασίγνωστους αγώνες του Blackpool της Αγγλίας και αλλού, προπονήτρια επαγγελματιών χορευτών αλλά και εξετάστρια χορού από τον Αγγλικό οργανισμό ISTD όπου ανήκει η σχολή Γαλιατσάτου.
 
Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος όσοι το επιθυμούν αγόρια και κορίτσια, είτε είναι μαθητές της σχολής είτε όχι, αρκεί να προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στην γραμματεία της σχολής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες διεξαγωγής, τον διαχωρισμό των τμημάτων, ενδυμασία κ.α. επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6950569237, 6988904390 ή στην σελίδα της σχολής στο fb: Art & Style Dance School Olga Galiatsatou

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency