Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/12/2004

Εκδηλώσεις της αδελφότητας Πειραιά

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 11 Δεκεμβρίου το Πάρτυ Νεολαίας που πραγματοποίησε η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά. Εκατοντάδες νέες και νέοι, Κεφαλονίτες και Θιακοί από όλη την Αττική, γέμισαν την Αίθουσα Εκδηλώσεων της Αδελφότητας και με το αστείρευτο κέφι τους έστησαν ένα ατέλειωτο γλέντι. Στόχος της Αδελφότητας πλέον είναι παρόμοιες εκδηλώσεις να επαναλαμβάνονται συχνά στα πλαίσια της έμφασης που δίνεται στο χώρο της Νεολαίας.Επόμενη εκδήλωση της Αδελφότητας είναι η Χριστουγεννιάτικη Παραδοσιακή Μουσική Βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο, Γρ. Λαμπράκη 144, το προσεχές Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 19.30. Τη βραδιά επιμελούνται το Μουσικό Τμήμα και το Τμήμα Γυναικών της Αδελφότητας. Στην εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιήσει την πρώτη της παρουσία η νεοσύστατη Χορωδία της Αδελφότητας με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Κ.Ι.Π. καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους βανδαλισμούς που έγιναν στο άγαλμα του Αντώνη Τρίτση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακάλυψη των ενόχων και των κινήτρων της πράξης τους. Ο Αντώνης Τρίτσης, πρωτοπόρος, ριζοσπάστης, οραματιστής πολιτικός, με τη δράση του άνοιξε ορίζοντες για τα νησιά μας και τη χώρα και η μνήμη του πρέπει να τιμάται από όλους. Τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις προκαλούν τη γενική αποδοκιμασία.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency