Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/04/2006

Διημερίδα ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης εκπαιδευτικών ΤΕΕ και ΣΕΚ

Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κεφαλληνιάς ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (Γ’ Κ.Π.Σ.) το ΥΠΕΠΘ έχει σχεδιάσει την υλοποίηση ενός συνεκτικού συνόλου πράξεων, που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων και των Σχολικών Εργαστηριακών Κέντρων που λειτουργούν σήμερα, και των νέων δομών του ΕΠΑ.-Λ. το οποίο θα λειτουργήσει το επόμενο σχολικό έτος.Με τις πράξεις αυτές επιχειρείται ευρεία παρέμβαση στο σύνολο των εκπαιδευτικών μεθόδων και διαδικασιών, με σκοπό την ανάπτυξη - αναβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης και απευθύνονται σε όλους όσους εμπλέκονται στο χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται σε όλη την Ελλάδα Διημερίδες ενημέρωσης για όλα τα παραπάνω εκπαιδευτικά θέματα της ΤΕΕ.

Στο Νομό Κεφαλληνίας η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Απριλίου 2006, από 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ., στο ξενοδοχείο ΑΙΝΟΣ επί της κεντρικής πλατείας Αργοστολίου.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency