Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/03/2006

Οδική Ασφάλεια – Ανθρώπινος Παράγοντας – Επισημάνσεις και Προτάσεις

H Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κεφαλονιάς - Ιθάκης στα πλαίσια του ενδιαφέροντός της για την οδική ασφάλεια εκπόνησε εργασία με θέμα « Οδική Ασφάλεια – Ανθρώπινος Παράγοντας – Επισημάνσεις και Προτάσεις ». Σκοπός μας είναι η παρουσίαση των κινδύνων στο δρόμο για τους πεζούς ή κατά την οδήγηση αυτοκινήτου και δικύκλου και απευθύνεται σε όλους τους υποψήφιους οδηγούς και ειδικά στους μαθητές που ήδη οδηγούν.Η εργασία αυτή παρουσιάστηκε στους μαθητές της Δευτέρας τάξης , την Παρασκευή 17/3/2006 στο Λύκειο Πάστρας και την Τετάρτη 22/3/2006 στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου.

Η προσπάθειά μας αυτή μετά από συνεννόηση με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ολοκληρώθηκε έτσι στα Λύκεια του Νομού μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικά το Διευθυντή Δ.Δ.Ε. Ν. Κεφαλληνίας κύριο Γερ. Αλυσανδράτο για την άδεια των παρουσιάσεων στα σχολεία και να ευχηθούμε σε όλους καλές και ασφαλείς μετακινήσεις.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency