Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/03/2006

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η έκθεση του Κώστα Ευαγελάτου

Εγινε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού και κριτικών της τέχνης η οπτικοακουστική παρουσίαση και έκθεση των λογοτεχνικών έργων του εικαστικού, θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου στο Κ.Ε.Ο. Αθηνών, σε συνεργασία με το ART STUDIO “EST” και το αρχείο “FOTOTANISM”.Η έκθεση περιλάμβανε όλες τις εκδόσεις ποιημάτων, αισθητικών σχολίων, κριτικών κειμένων με τις ανάλογες εικονογραφήσεις τους με σχέδια, φωτογραφίες και τολμηρές ψηφιακές εικόνες με συμπλέγματα σωμάτων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η σύνθεση του νέου μουσικοτεχνολόγου Γιώργου Τζαγκαράκη με ποιήματα του Κώστα Ευαγγελάτου από την συλλογή «Αλέα Προσομοίων», την οποία ο Γάλλος ελληνιστής και μεταφραστής, Μπενουά Ωντρεσσύ χαρακτήρισε σαν «ποιητική τέχνη του μεθαύριο»

Ο Γιώργος Τζαγκαράκης με σύγχρονο και ιδιότυπο τρόπο συνδύασε επιδέξια τις συνθετικές του ικανότητες με την εκφραστική φωνή της Βέρας Ζαβιτσιάνου και πέτυχε να φορτίσει συναισθηματικά το ακροατήριο που χειροκρότησε με ενθουσιασμό.

Το έργο του Τζαγκαράκη πρόκειται να παρουσιαστεί σε πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης στα πλαίσια διεθνών μουσικών φεστιβάλ.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency