Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/12/2005

Το «Χαμένο Νησί» του Τάσου Γεωργόπουλου

Αστυνομικό δελτίο τύπου :

Ο ληστής διέφυγε πεζός…

Ο φερόμενος ως ληστής - τραγουδοποιός, Τάσος Γεωργόπουλος, κατάφερε μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων περαστικών να μεταφέρει ένα ολόκληρο νησί σε χρόνο και τόπο μυστικό…Το «Χαμένο Νησί» μεταφέρθηκε μέσα σε διάστημα ενός περίπου χρόνου, με τη βοήθεια και καθοδήγηση των γνωστών κακοποιών -στους μουσικούς κύκλους- RED (Δημήτρης Κοτάκος και Παναγιώτης Σαρδέλλης).

To σατανικό σχέδιο των δραστών, μελετημένο ως και την τελευταία του λεπτομέρεια, περιελάμβανε την κατασκευή 10 + 1 υπογείων τραγουδιών, μέσω των οποίων μεταφέρθηκε το «Χαμένο Νησί».

Ο εγκέφαλος της οργάνωσης, Τάσος Γεωργόπουλος, γεννημένος στην Κεφαλονιά όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν ως μηχανικός, προφανώς ως κάλυψη, στα μουσικά του σχέδια…

Η μανία του για τη μουσική και το τραγούδι έκανε την εμφάνισή της νωρίς, ενώ (όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές) πέρασε αρκετά χρόνια παίζοντας και τραγουδώντας σε διάφορα στέκια όπου και διαμόρφωσε το μουσικό του χαρακτήρα.

Στα γραφεία της οργάνωσης των κακοποιών βρέθηκε πλήθος μουσικών οργάνων και μετά την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων αναζητούνται οι: Γιώργος Μίχας και Ευαγγελία Σκιαδαρέση για συνέργια και συμμετοχή σε κάποια από τα τραγούδια…

Σε ηχογραφημένο μήνυμα που έστειλε ο ληστής- τραγουδοποιός σε τοπικό ραδιοσταθμό δήλωσε μεταξύ των άλλων : «Το ‘Χαμένο Νησί’ θα είναι πάντα στη διάθεση αυτών που θέλουν να το επισκεφθούν. Πραγματοποίησα ένα όνειρό μου και το προσφέρω σ’ όσους ονειρεύονται. Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες».

Παρακαλούνται όσοι μπορούν να δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δραστών και στην ανεύρεση του «Χαμένου Νησιού» να απευθυνθούν στα τοπικά δισκοπωλεία.
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.lyra.gr και www.liquidmusic.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency