Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/05/2005

Δημιουργήστε την προσωπική σας σελίδα στο Google

To Google ξεκίνησε μια καινούργια υπηρεσία η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν μια προσωπική τους σελίδα σαν την αρχική σελίδα του Google (homepage). Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μερικά από τα παρακάτω αντικείμενα τα οποία μπορούν να προστεθούν στην σελίδα αυτή. Αυτά είναι, ένα εργαλείο ενημέρωσης για τον λογαριασμό σας στο Gmail (αν έχετε), πληροφορίες μετοχών από τα μεγαλύτερα χρησματιστήρια του κόσμου, RSS νέα από τη New York Times, το BBC News, το Google News, πληροφορίες για τον καιρό της περιοχής σας, RSS από το Wired News, RSS από το Slashdot, πληροφορίες για τους κινηματογράφους της περιοχής σας, η κουβέντα της ημέρας και η λέξη της ημέρας."Δεν είναι ένα portal," είπε ο γενικός διευθυντής του Google, Eric Schmidt. "Είναι απλά ένα εργαλείο το οποίο κάνει το Google πιο προσωπικό. Είναι κάτι το οποίο θέλαμε να κάνουμε εδώ και καιρό."

Όπως είναι λογικό, η υπηρεσία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, και πολλά από τα "αντικείμενα" τα οποία μπορείτε να προσθέσετε στην προσωπική σας σελίδα δεν έχουν νόημα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά αυτό θα αλλάξει στο μέλλον.

Από το Technews.gr (www.technews.gr)

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency