Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/05/2005

Ελληνικός Διορθωτής για το Microsoft Office 2000/XP/2003

Διορθωτής Ελληνικών για το Microsoft Office! Απλά αποδεχτείτε την άδεια χρήσης και κατεβάστε τον! Στην ιστοσελίδα της Neurosoft υπάρχει και έκδοση για Mac OS.

Τα χαρακτηριστικά του διορθωτή όπως περιγράφονται στο .pdf του προγράμματος:
• ΣυµÎ²Î¿Ï…λεύεται δύο διαφορετικά λεξικά, ένα ελληνικό και ένα αγγλικό, µÎµ συνολικό µÎ­Î³ÎµÎ¸Î¿Ï‚ πάνω από 1.500.000 λεκτικούς τύπους.
• Το ελληνικό λεξικό (κυρίως λεξικό) προέρχεται από λεξικογραφική έρευνα 3 χρόνων, όπως περιγράφεται παρακάτω µÎµ µÎ­Î³ÎµÎ¸Î¿Ï‚ περίπου ~1.300.000 λεκτικούς τύπους.


• Το αγγλικό λεξικό περιέχει ~200.000 λεκτικούς τύπους. Η χρήση του λεξικού αυτού βοηθά στη διόρθωση ελληνοαγγλικών κειµÎ­Î½Ï‰Î½ µÎ­ÏƒÎ± από
περιβάλλοντα όπως το Excel και η Access, τα οποία δεν είναι πολύγλωσσα, αλλά και στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ικανοποιητική ανίχνευση της γλώσσας µÎµ αλλαγή του πληκτρολογίου (MS Office για MAC OS).
• Στην παρούσα έκδοση έχουν προστεθεί στο κυρίως λεξικό όλα τα ελληνικά τοπωνύµÎ¹Î± καθώς και λέξεις που βρέθηκαν σε σώµÎ±Ï„α δηµÎ¿ÏƒÎ¹Î¿Î³ÏÎ±Ï†Î¹ÎºÏŽÎ½ και λογοτεχνικών κειµÎ­Î½Ï‰Î½ ~100.000.000 λέξεων.
• Η µÎ·Ï‡Î±Î½Î® αναζήτησης εναλλακτικών έχει βελτιωθεί σηµÎ±Î½Ï„ικά. Έχουν
προστεθεί µÎ­Î¸Î¿Î´Î¿Î¹ για τη διόρθωση λαθών που οφείλονται σε οπτική
αναγνώριση (π.χ. Α - ., Τ - Γ, ΛΛ - Μ, α - σ), σε φωνητική οµÎ¿Î¹ÏŒÏ„ητα
(π.χ. άνχος > άγχος) ή σε απόκλιση µÎµÏ„Î±Î¾Ï προφορικού (διαλεκτικού) και γραπτού τύπου (π.χ. Προσουτσάνη > Προσοτσάνη). Επίσης, έχουν
εµÏ€Î»Î¿Ï…τιστεί οι µÎ­Î¸Î¿Î´Î¿Î¹ που διορθώνουν τα λάθη φωνητικής ισοδυναµÎ¯Î±Ï‚ (π.χ. έβρεση > εύρεση) και τα συνήθη τυπογραφικά λάθη (παράλειψη γράµµÎ±Ï„ος, επιπλέον γράµµÎ±, αντιµÎµÏ„άθεση γραµµÎ¬Ï„Ï‰Î½, λάθος γράµµÎ±). Παρότι οι νέες µÎ­Î¸Î¿Î´Î¿Î¹ ανίχνευσης λαθών επιβαρύνουν τον υπολογιστικό χρόνο του διορθωτή, η συνολική ταχύτητα διόρθωσης έχει αυξηθεί από την προηγούµÎµÎ½Î· έκδοση.

ΣυστήµÎ±Ï„Î± στα οποία ενσωματώνεται η νέα έκδοση του διορθωτή:
• MS Office 97/2000/XP για MS Windows. Οι δύο διαφορετικοί µÎ·Ï‡Î±Î½Î¹ÏƒµÎ¿Î¯ (API) που χρησιµÎ¿Ï€Î¿Î¹Î¿ÏÎ½ τα Office 97 και Office 2000/XP ενσωµÎ±Ï„ώνονται σε ένα dll. Τα εργαλεία προσφέρονται δωρεάν για προσωπική χρήση και δεν απαιτείται πιστοποίηση τους.
• MS Office 98 & MS Office 2001 για Mac OS v.9. ΠαρόµÎ¿Î¹Î± µÎµ το διορθωτή για το MS Office των Windows, διατίθενται δωρεάν δύο επεκτάσεις (extensions), µÎ¯Î± για το MS Office 98 και µÎ¯Î± για το MS Office 2001, και δεν απαιτείται πιστοποίηση τους.”

Από το Technews.gr (www.technews.gr)

Μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ:

Greek Speller για το Office 2000/XP/2003

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency