Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/05/2005

Η Microsoft παρουσίασε το Xbox 360

Πριν λίγες μέρες η Microsoft παρουσίασε επίσημα τη δεύτερη κονσόλα παιχνιδιών, το Xbox 360 (ή αλλιώς XBOX 2). Διάφοροι γνωστοί καλλιτέχνες παρουσίασαν την μισάωρη εκπομπή του MTV στην οποία έγινε η παρουσίαση της νέας κονσόλας. Το Xbox 360 προβλέπεται να είναι στα ράφια των καταστημάτων ανά τον κόσμο πριν την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Τα παιχνίδια για το XBOX 360 θα υποστηρίζουν αναλύσεις για High Definition TV, κάτι αρκετά σημαντικό για την αγορά της Αμερικής, αλλά εντελώς άχρηστο (για την ώρα) για τη χώρα μας, αφού ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει καν τι είναι το HDTV.Ο Jeff Henshaw, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η εξέλιξη του γρήγορου Internet (broadband) βοήθησε τη Microsoft και τις πωλήσεις του XBOX με την υποστήριξη της τεχνολογίας XBOX Live!, και ελπίζει ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.

Τα χαρακτηριστικά της κονσόλας είναι απλά εξωπραγματικά για τα σημερινά δεδομένα, και το γεγονός ότι θα είναι διαθέσιμη στην αγορά σε λιγότερο από 6 μήνες απλά μας κάνει πιο ενθουσιώδεις!

Η κονσολα θα έχει τρεις! επεξεργαστές IBM PowerPC 3.2 GHz, με 512 MB GDDR3 RAM, κάρτα γραφικών από τη Microsoft και την ATI με επεξεργαστή στα 500 MHz, 3 θύρες USB 2.0 , και υποστήριξη για μέχρι και τέσσερα ασύρματα χειριστήρια.

"Με την πρώτη κονσόλα Xbox, ο στόχος μας ήταν να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος σκεφτόταν για ηλεκτρονικά παιχνίδια," είπε ο Robbie Bach διευθυντικό στέλεχος της Microsoft. "Σήμερα ξεκινάμε με το Xbox 360, και ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος σκέφτεται την διασκέδαση..."

Από το Technews.gr (www.technews.gr)

Για φωτογραφίες επισκευτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο
ΧΒΟΧ 360 Φωτογραφίες

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency