Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/05/2005

Microsoft Antivirus την επόμενη εβδομάδα;

Υπάρχουν φήμες ότι η Microsoft ίσως ετοιμάζεται να κυκλοφορίσει το πρώτο πρόγραμμα της εταιρίας για την καταπολέμιση ιών για τα Windows την επόμενη εβδομάδα!

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η εταιρία θα ανακοινώσει το standalone antivirus τη Δευτέρα, αλλά πιστεύουν ότι ίσως περάσουν μήνες μέχρι να κυκλοφορίσει στην αγορά. Η εταιρία εδώ και 2 μήνες έχει διαθέσει δωρεάν ένα πρόγραμμα το οποίο απλά ελέγχει τον υπολογιστή σας για γνωστά "επικίνδυνα" προγράμματα (Malicious Software Removal Tool). Τα προγραμματάκια αυτά ενημερώνονται κάθε μήνα (τουλάχιστο ως τώρα). Μήπως ήρθε η ώρα για κάτι πιο ουσιαστικό; Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν το αμφισβητούν αλλά ούτε το επιβεβαιώνουν.

Το σημαντικότερο είναι ότι η Microsoft σκοπεύει να κοστολογίσει το πρόγραμμα αρκετά χαμηλότερα από τα $25. Ανάλογα με το πόσο εξελιγμένο θα είναι το πρόγραμμα, δηλαδή αν θα μπορεί για παράδειγμα να αντιμετωπίζει προγράμματα adware και spyware αλλά και να φιλτράρει spam μηνύματα, θα αναγκάσει μάλλον τις εταιρίες που κυριαρχούν στην αγορά (βλέπε Symantec και McAfee) να μειώσουν τις τιμές τους...

Από το Technews.gr (www.technews.gr)

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency