Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/05/2005

Palm με μίνι σκληρό δίσκο στον ορίζοντα..

H PalmOne σκοπεύει να ανακοινώσει αργότερα, προς στο τέλος του μήνα το πρώτο μοντέλο υπολογιστή παλάμης με ενσωματομένο μίνι σκληρό δίσκο, παρόμοιο με αυτόν που χρησιμοποιείται στις φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής όπως είναι το iPod Mini και το Creative Zen Micro. Η Palm οδηγεί για άλλη μια φορά τις εξελίξεις στον τομέα αυτόν, παρουσιάζοντας στην ουσία την πρώτη σοβαρή συσκευή παλάμης με πολλαπλές δυνατότητες αναπαραγωγής πολυμέσων και πληθώρα εφαρμογών για επιχειρηματίες, σε μικρό σχετικά μέγεθος, και με μεγάλη αυτονομοία, παρέχοντας πάντα τη λειτουργικότητα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Palm.

Η No.1 εταιρία κατασκευής υπολογιστών παλάμης στον κόσμο, θα παρουσιάσει το LifeDrive Mobile Manager στις 18 Μαΐου. Η συσκευή αναμένεται να στοιχίζει $499 και θα έχει ενσωματωμένο ένα σκληρό δίσκο (Microdrive) της Hitachi μεγέθους 4GB και υποστήριξη ασύρματων δικτύων μέσο Bluetooth και 802.11b Wi-Fi. Συνδιάζοντας όλες τις δυνατότητες των υπολογιστών της Palm αλλά και την αναπαραγωγή πολυμέσων, το νέο Palm έρχεται να ανταγωνιστεί το iPod Mini 4GB της Apple το οποίο στοιχίζει $199.

Από το Technews.gr (www.technews.gr)

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency