Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/04/2005

500.000 Playstation Portables πουλήθηκαν μέσα σε δύο μέρες!

Η Sony ανακοίνωσε ότι μέσα στις δύο πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του Playstation Portable πουλήθηκαν 500.000 κομμάτια στην Αμερική! Το PSP, το οποίο πωλείται για $249, δημιούργησε τζίρο $150 εκατ. την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.Το Sony PSP είναι μια φορητή παιχνιδομηχανή, με πολλά εξτρα χαρακτηριστικά. Το PSP μπορεί να παίζει μουσική και να αναπαράγει ταινίες! Έχει πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και είναι αρκετά λεπτό με πολύ μεγάλη οθόνη.

Μεγάλης σημασίας είναι η δυνατότητα που έχει να "τρέχει" και άλλες εφαρμογές όπως προγράμματα που επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν σελίδες από το Intenet αλλά και να μιλάνε με άλλους χρήστες μέσο του IRC.

Η μεγάλη δημοτικότητα και οι 500.000 πωλήσεις δεν ήταν το μόνο σημαντικό νέο για το PSP. Υπήρξαν αναφορές με προβληματικές οθόνες οι οποίες είχαν καμένα pixel, αλλά η Sony ανακοίνωσε (σχεδόν άμεσα) ότι θα αλλάξει όλα τα προβληματικά PSP.

Από το Technews.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency