Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/04/2005

Νέο Walkman από την SONY

H Sony παρουσίασε το νέο της WALKMAN, ένα music player με σκληρό δίσκο 20GB και σώμα φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο. Έχει μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας και μπορεί να χωρέσει μέχρι και 13.000 τραγούδια (περίπου 900 CD).
Το NW-HD5 (όπως είναι το όνομα του μοντέλου) τροφοδοτείται από μια νέα μπαταρία η οποία διαρκεί μέχρι και 40 ώρες! και μπρορεί και να αντικατασταθεί. Επίσης έχει μια αρκετά μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη 7 γραμμών.Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι ότι η οθόνη αλλάζει τον προσανατολισμό της (το περιεχόμενό της) ανάλογα με το πώς κρατάτε το Walkman. Αλλάζει δηλαδή από οριζόντια σε κάθετα άμεσα. Πλέον δεν υπάρχει η σωστή ή ανάποδη "πλευρά", μόλις πιάσετε το Walkman στα χέρια σας, μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο της οθόνης.
Μια ακόμα εντυπωσιακή πατέντα της Sony είναι η προστασία από τους κραδασμούς, και πιο συγκεκριμένα η προστασία του σκληρού δίσκου των 20GB. Ένας αισθητήρας αντιλαμβάνεται ότι η συσκευή πέφτει... και αυτόματα ενεργοποιεί το σύστημα προστασίας!

Από το Technews.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MSN Messenger 7 τελική έκδοση 'Ετοιμα τα Windows XP 64bit »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency