Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/04/2005

'Ετοιμα τα Windows XP 64bit

H Microsoft παρέδωσε την τελική έκδοση των Windows XP 64 στους κατασκευαστές υπολογιστών! Πλέον οι υπολογιστές που έχουν κάποιον από τους 64μπιτους επεξεργαστές της αγοράς (AMD Athlon64, Intel P4 EM64T) θα έχουν την δυνατότητα να τρέξουν τα νέα Windows και τις εφαρμογές που είναι γραμμένες στα 64bit. Δυστυχώς οι εφαρμογές αυτές είναι λίγες για την ώρα, αλλά το πρώτο βήμα έγινε.Κάλλιο αργά παρά ποτέ για την Microsoft, ή μήπως για την Intel;

Σίγουρα θα περιμένουμε διάφορες κυκλοφορίες από Service Packs από Microsoft για την βελτίωση των Windows XP 64 αλλά ελπίζουμε ότι η καθυστέρηση της κυκλοφορίας είχε να κάνει με ζητήματα που αφορούσαν το ίδιο το λειτουργικό και όχι την ιστορία με την Intel, η οποία κυκλοφόρισε τους δικούς τις 64μπιτους επεξεργαστές πριν λίγο καιρό, ένα χρόνο μετά από την AMD.

Η Microsoft ήδη χρησιμοποιεί συστήματα με τους επεξεργαστές Opteron της AMD!

Οι εγγεγραμένοι χρήστες του MSDN (Microsoft Developer Network) μπορούν να κατεβάσουν τη νέα έκδοση των Windows από την σελίδα της Microsoft, ενώ οι απλοί χρήστες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα για να μπορέσουν να προμηθευτούν τα 64μπιτα Windows.

Από το Technews.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency