Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/09/2008

Ξεκινά η εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας δορυφορικού Internet Hellas Sat net! Home από τη ΔΕΘ

Η Hellas Sat, συνεχίζοντας την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών, ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας Hellas SAT net! Home. Η υπηρεσία ξεκινά να διατίθεται κατά τη διάρκεια της 73ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η νέα υπηρεσία ενσωματώνει τη σύγχρονη δορυφορική τεχνολογία του ελληνικού δορυφόρου Hellas-Sat 2 (του ομίλου ΟΤΕ) και παρέχει τη δυνατότητα μόνιμης και απεριόριστης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε περιοχές όπου δεν υπάρχει είτε επίγεια υποδομή διασύνδεσης ή άλλο τηλεπικοινωνιακό μέσο. Δείτε παρακάτω τα τηλεοπτικά spot.Ειδικότερα, η υπηρεσία προσφέρει:

- Πρόσβαση και γρήγορη πλοήγηση στο Internet μέσω δορυφόρου
- Χρήση του Internet χωρίς ογκοχρέωση
- Λήψη και αποστολή e-mail

χωρίς να απαιτείται οποιοδήποτε άλλο τηλεπικοινωνιακό μέσο.

Διατίθενται δύο προγράμματα χρήσης, καλύπτοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες οικιακών πελατών:

Ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι ένα δορυφορικό modem, καθώς και μια δορυφορική κεραία εκπομπής και λήψης. Ο εξοπλισμός παρέχεται από την Hellas SAT και μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα από προτεινόμενους- πιστοποιημένους συνεργάτες σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας.

Σε πρώτη φάση, η νέα υπηρεσία θα διατίθεται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της Hellas SAT http://broadband.hellas-sat.net

Με την ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών η Hellas SAT συμβάλλει ενεργά στη προώθηση της ευρυζωνικότητας και των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Ελλάδα. Παράλληλα συντελεί στη μείωση του ψηφιακού χάσματος στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, ενισχύοντας την περιφερειακή ανάπτυξη και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Με την προσφορά της υπηρεσίας Hellas SAT net! Home που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, η Hellas Sat, ενισχύει τις προσπάθειες του Ομίλου ΟΤΕ για την ταχύτερη δυνατή εξάπλωση της ευρυζωνικότητας.

Τηλεοπτικά spot
Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency