Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/01/2022

Ένας καλλιτέχνης δρόμου μετατρέπει τα δέντρα σε ανθρώπινα πρόσωπα

ΟΒραζιλιάνος καλλιτέχνης δρόμου Fábio Gomes Trindade αξιοποιεί ολάνθιστα δέντρα ως «φυσικά μαλλιά» για να ολοκληρώσει πορτρέτα κοριτσιών και γυναικών και οι τοιχογραφίες του είναι μια νότα αισιοδοξίας για τη χρονιά που ξεκίνησε.

Με τη βοήθεια κλαδιών δέντρων που βρίσκονται πάνω από τις ζωηρόχρωμες τοιχογραφίες του, δημιουργεί πορτρέτα στα οποία μόνο ένα τμήμα του κεφαλιού είναι παρόν· το πρόσωπο και μέρος των μαλλιών.

Ζευγαρωμένο, ωστόσο, με τα πολύχρωμα ολάνθιστα δέντρα και πράσινα φύλλα, το πορτρέτο αποκτά μια όμορφη κόμμωση. Αναντίρρητα, είναι έξυπνος και γοητευτικός ο τρόπος που ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης συνδυάζει στοιχεία του αστικού περιβάλλοντος με το φυσικό περιβάλλον.

Σε ένα από τα πρόσφατα έργα του που ολοκλήρωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Trindade εμπνεύστηκε από το πολύ νεαρής ηλικίας μοντέλο Egypt Sarai. Με τη βοήθεια ροζ λουλουδιών, ζωγράφισε το νεαρό κορίτσι με afro look.

Αιχμαλώτισε τα γλυκά, αδρά χαρακτηριστικά του προσώπου της Sarai με βαφές σπρέι και με το δέντρο εξύψωσε την ομορφιά της.

Πηγή: https://www.cnn.gr

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency