Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/09/2021

Εστίαση: Πώς θα προσελκύσετε περισσότερους πελάτες

Είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να προσελκύσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες; Υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα κάνουν τον κόσμο να μάθει εσάς και το μαγαζί σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε κάποια πράγματα και να τολμήσετε άλλα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τα απλά αλλά σημαντικά βήματα της επιτυχίας!

 

Καθαριότητα

Η καθαριότητα ενός χώρου είναι πολύ σημαντική για όλους, όμως όταν αναφερόμαστε σε επιχείρηση εστίασης πρόκειται για την νούμερο ένα προτεραιότητα που πρέπει να υπάρχει. Αν το μαγαζί σας δεν είναι καθαρό αλλά είναι όμορφα διακοσμημένο και επιπλωμένο, το πιο πιθανό είναι πως λίγοι από αυτούς που θα έρθουν θα επιστρέψουν ξανά στο μέλλον. Για αυτόν τον λόγο φροντίστε την καθαριότητα του χώρου σας και την μυρωδιά φρεσκάδας και θα χτίσετε σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας σε βάθος χρόνου.

Έπιπλα & Διακόσμηση

Η διακόσμηση και η επίπλωση της επιχείρησης σας καλό θα είναι να είναι λιτή αλλά υψηλής αισθητικής με όμορφα αντικείμενα για ντεκόρ. Αυτά θα μπορούσαν να είναι διάφορα φυτά, βάζα, έργα τέχνης και ότι άλλο επιθυμείτε. Τα έπιπλα που θα επιλέξετε είναι ωφέλιμο να είναι άνετα και ποιοτικά, όσον αφορά τον σχεδιασμό τους, για να ευχαριστούν τους πελάτες σας αλλά να αντέξουν για αρκετά χρόνια από την ημέρα αγοράς τους. Το πιο βασικό που έχετε αν κάνετε είναι να επιλέξετε την χρωματική παλέτα της επιθυμίας σας και να κινηθείτε με βάση αυτή για τις αγορές σας.

Προσωπικό

Το προσωπικό που έχετε επιλέξει είναι αναγκαίο να χαρακτηρίζεται από ευγένεια και θέληση να εξυπηρετήσει τους πελάτες σας. Αν θεωρείται πως αυτό δεν το έχετε καταφέρει καλό θα ήταν να επιλέξετε νέο προσωπικό πιο προστεκτικά καθώς αυτό καθρεφτίζει όλη την επιχείρηση σας στους πελάτες, αλλά και το διαφημίζει.

Εξωτερικός χώρος

Ένα από τα πράγματα που θα αυξήσουν με σιγουριά τα ποσοστά των πελατών σας είναι η δημιουργία ενός εντυπωσιακού και εύχρηστου εξωτερικού χώρου για χαλάρωση. Σχεδόν όλα τα καταστήματα εστίασης διαθέτουν εξωτερικό χώρο και δεν είναι τυχαίο που οι πελάτες τον προτιμάει για να πιει τον καφέ του ή να απολαύσει το φαγητό του. Για αυτό διακοσμήστε τον όμορφα, αποκλείστε την πολύ φασαρία από τους δρόμους και αφοπλίστε τον με στοιχεία που θα προστατέψουν τους πελάτες σας από τα διάφορα καιρικά φαινόμενα. Θα μπορούσατε να προμηθευτείτε σόμπες εξωτερικών χώρων αλλά και επαγγελματικές ομπρέλες Remi που θα κρατούν μακριά τον ήλιο και την βροχή.

Διαδίκτυο

Ένα κρίσιμο βήμα για την αύξηση των πελατών σας είναι η εμφάνιση της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο και τα social media. Καλό είναι να δηλώσετε την τοποθεσία του μαγαζιού σας στο Google my Business, με το οποίο οι πελάτες σας θα μπορούν να σας βρίσκουν εύκολα και γρήγορα με τις οδηγίες των χαρτών. Η social media παρουσία της επιχείρησης είναι αναγκαία καθώς εκεί μπορείτε να διαφημιστείτε δωρεάν με τις θετικές κριτικές ή την δήλωση παρουσίας των πελατών σας. 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency