Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/07/2021

Κοσμήματα: Σύντομος οδηγός για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς

Ένα κόσμημα είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό αξεσουάρ. Αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μέσο έκφρασης της προσωπικότητάς μας. Επιπλέον, ένα κόσμημα μπορεί να αναδείξει, να ολοκληρώσει ή να αλλάξει εντελώς ένα look.

Λέγεται ότι τα κοσμήματα που φοράμε και ο τρόπος που τα συνδυάζουμε δείχνει πράγματα για την προσωπικότητά μας. Για παράδειγμα, τα πιο old- fashion κοσμήματα παραπέμπουν σε μια προσωπικότητα καλλιτεχνική, σε ένα ελεύθερο πνεύμα, ενώ η επιλογή κλασσικών κοσμημάτων μαρτυρούν έναν άνθρωπο που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, ίσως τελειομανή.

Καταλήγουμε, λοιπόν, ότι πρόκειται για ένα ισχυρό κομμάτι της εμφάνισης μας. Για τον λόγο αυτό, χρειάζεται να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα κοσμήματα που επιλέγουμε να φοράμε. Ας δούμε παρακάτω 3 συμβουλές για την επιλογή του σωστού κοσμήματος.

1. Επιλέξτε κοσμήματα με χρώματα

Το χρώμα σημαίνει φως, σημαίνει καλή διάθεση! Αν λατρεύετε να φοράτε χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε κοσμήματα με χρώματα που θα φωτίσουν ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σας. Αν, από την άλλη, ανήκετε στην κατηγορία που προτιμάει ρούχα χωρίς χρώμα, δοκιμάστε να φορέσετε κοσμήματα με χρώμα και θα εκπλαγείτε από το πόσο θα αλλάξει αυτό το τελικό αποτέλεσμα!

2. Επιλέξτε κοσμήματα με άποψη

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ένα κόσμημα παίζει σπουδαίο ρόλο και μπορεί έως και να καθορίσει την τελική μας εμφάνιση. Η επιλογή κοσμημάτων με άποψη θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, να αισθανθείτε μοναδικοί και μοναδικές και να αναδείξετε το ποιοι πραγματικά είστε. Αυτά τα κοσμήματα, όπως αυτά που θα βρείτε στο www.minimis.shop θα σας χαρίσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ παράλληλα θα εκπέμπουν και κάτι το μοναδικό.

3. Επιλέξτε κοσμήματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα όταν τα φοράτε

Ό,τι και να φοράμε ό,τι και να κάνουμε είναι πολύ σημαντικό να αισθανόμαστε ο εαυτός μας. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο κόσμημα που θέλετε να αποκτήσετε, φανταστείτε να το φοράτε, να το συνδυάζετε με τα αγαπημένα σας outfits. Η αλήθεια είναι πως τη στιγμή που θα βρείτε το κατάλληλο ή τα κατάλληλα θα αισθανθείτε την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας να απογειώνονται!

4. Δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο

Κάντε διάφορους πειραματισμούς, εμπνευστείτε από looks που σας αρέσουν και προσθέστε τη δική σας πινελιά. Δοκιμάστε κοσμήματα και συνδυασμούς που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει πάνω σας. Ίσως να δημιουργήσετε το τέλειο look από εκεί που δεν το περιμένετε, αφού είναι αλλιώς να δοκιμάζουμε κάτι πάνω μας. Και φυσικά, μην ξεχνάτε να λαμβάνετε πάντα υπόψη την κάθε περίσταση!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency