Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/06/2021

Άλλη μια δράση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου στον κόλπο δίπλα από την παραλία της Αγίας Ιερουσαλήμ στην Έρισο !!!!

Την Κυριακή 13 Ιουνίου ομάδα εθελοντών αποτελούμενη από κατοίκους του νησιού & Φοιτητές και σε συνεργασια με την Enaleia , πραγματοποίησε έναν δεύτερο καθαρισμό στον κόλπο δίπλα από την παραλία της Αγίας Ιερουσαλήμ στην Έρισο.

 

Αποδείχτηκε ένας δύσκολος καθαρισμός καθώς το θέαμα που αντίκρισαμε ήταν αποκαρδιωτικό.

14 εθελοντές

40 Σακούλες πλαστικό & κάποια μεγάλα αντικείμενα.

Στόχος μας είναι η προστασία των θαλασσών μας από την πλαστική ρύπανση αλλά και η εισαγωγή του πλαστικού αυτού στην κυκλική οικονομία. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που όλο και περισσότεροι πολίτες αγκαλιάζουν σχετικές δράσεις.

Ειδική ευχαριστήρια μνεία για ακόμη φορά θέλουμε να κάνουμε στον καπετάνιο μας Κύριο Τουλιο Κοκκολη και τον Ν.Ο.Κ.Ι , στην ομάδα εθελοντών που συμμετείχε στη δραση και τον καιρό που ήταν σύμμαχος μας.

Μη ξεχνάτε ότι ο Πρασινος κάδος μας θα παραμείνει μέσα στον περιφραγμενο χώρο του λιμεναρχείου, στα αριστερά, πολύ κοντά στο σημείο που δένει το ferry boat για Ληξούρι.

Η είσοδος είναι ακριβώς απέναντι από την παλιά αστυνομία. Ο κάδος έχει στην πίσω μεριά μια μικρή ασφάλεια που με ευκολία βγαίνει ώστε να ανοίξουν οι πόρτες για εναπόθεση πλαστικών.

Καλούμε για ακόμη μια φορά όλους τους αλιείς αλλά και τους πολίτες της Κεφαλονιας να συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια, φέρνοντας τον χρησιμοποιημένο αλιευτικό εξοπλισμό τους, δίχτυα - παραγάδια, μπαλόνια, σημαδούρες και πλαστικά τους στον κάδο μας.

Enaleia & Vibrant Kefalonia Team.

 
 

Δείτε εδώ: 

 

 

 
 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency