Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/06/2021

Ευχαριστήριο μήνυμα για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κεφαλονιά το τελευταίο τριήμερο ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και της Παγκόσμιας ημέρας Ωκεανών!!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κεφαλονιά το τελευταίο τριήμερο ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και την Παγκόσμιας ημέρας Ωκεανών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και εθελοντές του νησιού.

Είμαστε σίγουροι πως αντίστοιχες δράσεις και συνεργασίες θα γίνουν κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς.! Στόχος μας είναι η προστασία των θαλασσών μας μας από την πλαστική ρύπανση αλλά και η εισαγωγή του πλαστικού αυτού στην κυκλική οικονομία. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που όλο και περισσότεροι πολίτες αγκαλιάζουν σχετικές δράσεις.

Ειδική ευχαριστήρια μνεία επίσης θέλουμε να κάνουμε στον καπετάνιο μας Κύριο Τουλιο Κοκκολη και τον Ν.Ο.Κ.Ι , στην ομάδα εθελοντών που συμμετείχε στη δραση του Φισκάρδου, στον Δύτη των δράσεων Κύριο Μάκη Σωτηροπούλο, αλλά και στο Δήμο Αργοστολίου & Όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους Φορείς.
Μη ξεχνάτε ότι ο Πράσινος κάδος μας θα παραμείνει μέσα στον περιφραγμένο χώρο του λιμεναρχείου, στα αριστερά, πολύ κοντά στο σημείο που δένει το ferry boat για Ληξούρι. Η είσοδος είναι ακριβώς απέναντι από την παλιά αστυνομία. Ο κάδος έχει στην πίσω μεριά μια μικρή ασφάλεια που με ευκολία βγαίνει ώστε να ανοίξουν οι πόρτες για εναπόθεση πλαστικών.Καλούμε για ακόμη μια φορά όλους τους αλιείς αλλά και τους πολίτες της Κεφαλονιάς να συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια, φέρνοντας τα χρησιμοποιημένα  αλλιώτικα δίχτυα - παραγάδια  και πλαστικά τους στον κάδο μας.

Κωσταντίνος Γιαννακόπουλος,  Operations Manager στην ΕναλείαΚόμης Μιχάλης & Δημήτρης Πολλάτος
Founders του @Vibrant_Kefalonia

1) https://instagram.com/enaleia_social_enterprise?utm_medium=copy_link

2)https://instagram.com/vibrant_kefalonia?utm_medium=copy_link

3) https://m.facebook.com/vibrantkefalonia

4) https://www.facebook.com/Enaleia

Δείτε εδώ:

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency