Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/02/2021

Η ταινία "The Outpost" του Γιάννη Καλαφάτη ξανά στη λίστα των φαβορί για Όσκαρ!

Αν και δεν είχε την υποστήριξη από κάποια από τις μεγάλες κινηματογραφικές εταιρείες παραγωγής του Χόλυγουντ η ταινία "The Outpost" του Λευκαδίτη Ελληνοαμερικανού παραγωγού Γιάννη Καλαφάτη έχει καταφέρει να φέρει πολλές διακρίσεις στην χρονιά που μας πέρασε!

 

Καταρχάς, με το που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2020, στο διαδίκτυο και σε ελάχιστες κινηματογραφικές αίθουσες λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, κατάφερε να βγει σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό Forbes πρώτο στις διαδικτυακές πωλήσεις χαρίζοντας χαμόγελα στους αξιόλογους συντελεστές του σ' αυτή την τόσο δύσκολη εποχή!

Μάλιστα, εξ αρχής υπήρξαν δημοσιεύματα ότι η ταινία "The Outpost", που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα στο πόλεμο του Αφγανιστάν όπως περιγράφονται στο ομότιτλο βιβλίο του επιφανούς δημοσιογράφου του CNN Jake Tapper, θα διακριθεί στις κινηματογραφικές βραβεύσεις των Όσκαρ καθώς αποσπούσε παντού διθυραμβικές κριτικές.

Πρόσφατα, η ταινία "The Outpost" του Γιάννη Καλαφάτη κέρδισε από το έγκριτο Αμερικανικό οργανισμό "National Board of Review" τη διάκριση να συμπεριληφθεί στις 10 καλύτερες ανεξάρτητες παραγωγές της χρονιάς!

Όπως λέει σε σημερινό δημοσίευμα του το διάσημο περιοδικό Variety έχει δημιουργήσει συζητήσεις (Academy Award Buzz) για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ που θα ανακοινωθούν στις 15 Μαρτίου 2021!

Πιο συγκεκριμένα το περιοδικό Variety σε πρόσφατο δημοσίευμα του με αναφορά στην ταινία  "The Outpost" στο τίτλο του άρθρου του το κατατάσσει την πρώτη λίστα των υποψηφίων ταινιών στις προβλέψεις του για Όσκαρ Καλύτερου Ήχου! Παλαιότερα θυμόμαστε ότι το ίδιο περιοδικό σε γενικότερο άρθρο του είχε συμπεριλάβει την ταινία στις 10 καλύτερες της χρονιάς! Όπως επίσης την κατάταξη της ταινίας, αν και αουτσάιντερ, σε 11 κατηγορίες για Όσκαρ!

Τώρα που η ώρα της αλήθειας των υποψηφίων ταινιών για Όσκαρ πλησιάζει ευχόμαστε όλοι στον Γιάννη Καλαφάτη και όλους τους υπόλοιπους άξιους συντελεστές της ταινίας κάθε επιτυχία στις δύσκολες αν και εξαιρετικά αξιόλογες δημιουργικές προσπάθειες τους!

Σπύρος Καγκάδης

https://variety.com/feature/2021-oscars-best-sound-predictions-1234773085/

https://variety.com/2021/film/news/world-war-2-spearhead-movie-paul-tamasy-eric-johnson-1234910391/

https://variety.com/2021/film/awards/2021-national-board-of-review-winners-da-5-bloods-1234892415/

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency