Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
23/12/2020

Τα ζώδια σήμερα

 

 

 

Κριός

Κριέ, η μέρα δημιουργεί έντονα προβλήματα επικοινωνίας στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή σε καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο για να δώσεις λύσεις και στις συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που είναι κοντά σου και σου δημιουργούν ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε ζητήματα του παρελθόντος που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις φόβους που έχεις.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα απογειώνει τη γοητεία και την εξωστρέφεια. Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τα παλιά που μπορείς να περάσεις μοναδικά και ξένοιαστα απολαμβάνοντας την ημέρα.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής. Η εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον που κινείσαι για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. 

Λέων

Λέων, η μέρα ενισχύει ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια και την ανάγκη να ξεφύγεις από την σειρά καθημερινότητα. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς οι υποθέσεις που σε απασχολούν, φρόντισε να πάρεις αποστάσεις.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεωρήσεις ζητήματα και σχέσεις που αφορούν το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η ασυνεννοησία πρωταγωνιστεί και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο φιλικό περίγυρο.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα σου προκαλεί έντονες σκέψεις για την δημόσια εικόνα και για θέματα κοινωνικής καταξίωσης που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να εκδηλώσεις με σκληρότητα τις απόψεις σου και αυτό να απογοητεύσει τους γύρω σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεώρησης της σχέσης με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός.


Τοξότης

Τοξότη, η μέρα ενισχύει σε σημαντικό βαθμό τις ανασφάλειες και τους προσωπικούς του φόβους. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ, όπως και η καχυποψία. Φρόντισε να μην εκτονώνεις τα νεύρα σου σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου για έντονη αναθεώρηση και σκέψη σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων αυτήν την περίοδο καθώς δεν θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει τις δυσκολίες στην καθημερινότητα και κατ επέκταση το άγχος. Προσπάθησε να περιορίσεις την επικριτική σου διάθεση που μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση σου και στην πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθύς

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Φρόντισε να κλείσεις πληγές του παρελθόντος που όταν συζητηθούν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν και να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία.

 

Πηγή: https://www.ladylike.gr/zodia/savvatota-zodia-simera-23-12-20/

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency