Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/09/2020

Εκδήλωση με θέμα: «Ψάξε τριγύρω σου να βρεις ένα μέρος να φυτέψεις μερικούς σπόρους» από τον Φορέα Διαχείρισης εθνικού δρυμού Αίνου

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, το Γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης σε συνεργασία με την Ελλάνθεια – Έφη Παππά από το επισκέψιμο κτήμα Ελίτικο θα διοργανώσουν εκδήλωση με θέμα «Ψάξε τριγύρω σου να βρεις…ένα μέρος να φυτέψεις μερικούς σπόρους».

 

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ. στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κουτάβου, προκειμένου να γιορτάσουμε μαζί την φθινοπωρινή ισημερία όπου και σηματοδοτείται η πρώτη ημέρα του φθινοπώρου.
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και προκειμένου να καλωσορίσουμε τους μικρούς μας φίλους. θα φυτέψουμε αρωματικά βότανα, θα παίξουμε ψυχαγωγικά παιχνίδια, θα μιλήσουμε για τις παραδόσεις μας και θα έρθουμε σε επαφή με τη μητέρα Γη.
Σας περιμένουμε!!!!
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ανάσχεσης της διασποράς του ιού CoVid-19 γι’ αυτό και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική!

Η υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του
Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

Σοφία Μοσχοπούλου
Βιολόγος

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency