Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/09/2020

Θετικό το πρόσημο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2020

Το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι ήταν διαφορετικό. Η έξαρση της πανδημίας COVID 19 δημιούργησε πολύπλοκες επιπτώσεις και παρενέργειες.

 

Ακυρώθηκαν εκδηλώσεις και παρεμβάσεις αλλά και όσες πραγματοποιήθηκαν, έγιναν με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής και τις σχετικές ρυθμίσεις. Όμως η πεποίθηση ότι ο πολιτισμός είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας, γιατί δεν νοείται κοινωνία χωρίς πολιτιστική έκφραση σε οποιεσδήποτε συνθήκες, γι αυτό, τολμήσαμε.
Οργανώσαμε, συνδιοργανώσαμε, με στοχευμένες ποιοτικές εκδηλώσεις, αποδεχόμενοι την έντονη επιθυμία των συμπολιτών μας για συμμετοχή. Έτσι στο Άλσος Κουτάβου έγιναν πάνω από 35 εκδηλώσεις, με συνδιοργάνωση της ΔΙΑ.Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών «ΦΑΡΟΣ» και της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν Συναυλίες Ροκ, Συναυλίες Λαϊκές, Επιστημονικές διαλέξεις, Ποιητικές βραδιές, Κινηματογραφικά αφιερώματα, Σεμινάρια οδικής συμπεριφοράς, Αγώνες σκάκι, Ζωγραφική, Μουσικές ποιοτικές βραδιές, Παρουσίαση καλλιτεχνικών σχημάτων (Μαντολινάτες, Χορωδίες κλπ).
Παράλληλα η ΔΙΑ.Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. διοργάνωσε και συνδιοργάνωσε: Μουσικές βραδιές στη Λακύθρα, στην Πεσσάδα, στις Κεραμειές, στο Αργοστόλι.
Περατζάδες με Κεφαλονίτες κανταδόρους στο Αργοστόλι και στην Σκάλα.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency