Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
31/08/2020

Η Χορωδία Αργοστολίου γιορτάζει 40 χρόνια από το 1980 μέχρι σήμερα!

Η χρονιά που περνάμε είναι η χρονιά που συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ !

Για την επετειακή αυτή χρονιά είχαν προγραμματιστεί 40 δράσεις , που δυστυχώς , λόγω πανδημίας του νέου Κορωνοϊού , πραγματοποιήθηκαν μόνον 8 , στην αρχή της . Από τότε και για 3 μήνες σταμάτησαν όλες οι δράσεις του συλλόγου . Μετά την άρση του απαγορευτικού , στα μέσα Μαϊου , άρχισαν σιγά-σιγά οι πρόβες των τμημάτων ( εκτός της παιδικής χορωδίας ) . Πρόσφατα ( 22 / 8 ) το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ μας και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ , παρουσιάστηκαν , με επιτυχία , στο θεατράκι του Αλσους Κουτάβου .
ΔΕΝ θα μπορούσαμε όμως να μην διοργανώσουμε μιά επετειακή συναυλία ΟΛΩΝ των Τμημάτων μας για τα 40χρονα της Ανδρικής Χορωδίας . Γι αυτό τον σκοπό και για να γιορτάσουμε μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας , διοργανώνουμε το Σάββατο 5/9 και την Κυριακή 6 /9 , στις 8:30 μμ , στο ανοιχτό θεατράκι μας , στην αυλή του πρώην Οικοτροφείου , στη Λάσση , Επετειακή συναυλία ΟΛΩΝ των Τμημάτων μας , πέρνοντας όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα για την υγεία μας , πολύ σχολαστικά!!!.
Σας περιμένουμε για να τραγουδήσουμε , να γιορτάσουμε μαζί και να μας στηρίξετε , για να συνεχίσουμε για πολλά ακόμη χρόνια .
Το ΔΣ.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency