Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/08/2020

Τα καλά του Instagram: Χορευτής από τη Νιγηρία κέρδισε υποτροφία για το American Ballet Theatre

Το viral βίντεο του μικρού Αντονι στο Instagram, του χάρισε μία θέση σε μία από τις κορυφαίες σχολές χορού στον κόσμο

Ο 11χρονος Μαντού Μεζόμα Άντονι κέρδισε υποτροφία για το American Ballet Theatre από ένα βίντεο που έγινε viral στο Instagram.
Υποτροφία για το American Ballet Theatre εξασφάλισε ο 11χρονος Μαντού Μεζόμα Άντονι από τη Νιγηρία, λόγω ενός βίντεο που έγινε viral στο Instagram.

Στο εν λόγω βίντεο, ο μικρός Αντονι, ο οποίος είναι μαθητής του Leap of Dance Academy της χώρας του, χορεύει ξυπόλυτος στη βροχή αναδεικνύοντας το ταλέντο του.

Όταν το απόσπασμα αναρτήθηκε στη σελίδα της σχολής του στο Instagram, είχε μεγάλη αποδοχή από το κοινό και έγινε αμέσως viral. Κάπως έτσι έπεσε στην αντίληψη και της Σίνθια Χάρβεϊ, καλλιτεχνικής διευθύντριας του American Ballet Theatre της Σχολής Χορού Ζακλίν Κέννετι Ωνάση στη Ν. Υόρκη. 

«Μου έστειλε το βίντεο ένας φίλος από τη Βρετανία κι αμέσως άρχισα να ψάχνω το παιδί» δήλωσε στο Cincinnati Enquirer η Χάρβεϊ, η οποία ήρθε τελικά σε επαφή με τον δάσκαλο του Αντονι και προσέφερε μία πλήρη υποτροφία για το Καλοκαιρινό Εργαστήριο του American Ballet Theatre. Εκτός από τον μικρό χορευτή, η σχολή της Ν. Υόρκης προσέφερε και στον Οβοσένι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα δύο εβδομάδων.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/viral/viral-now/672492_11hronos-horeytis-pire-ypotrofia-gia-american-ballet-theatre?fbclid=IwAR2cWZ811ywDNEnIGpGFlyIk3X_sQ7KVA8CfAq6h5bHjyG_m4WPPk3MKv4o»

Πολυμέσα

https://www.instagram.com/p/CBjt6B-A0aM/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency