Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/08/2020

Παρουσίαση εκθεμάτων από τον κ. Πετεινάτο Διονύσιο στα Ραζάτα

Βρεθήκαμε χθές το βράδυ στο κτήμα του κ. Πετεινάτου Διονυσίου στα Ραζάτα, όπου μας ξενάγησε ο κ.  Διονύσης και μας παρουσίασε τα εκθέματα του. 

Στην παρουσίαση των εκθεμάτων είδαμε πολύ σπουδαία έργα που έχει δημιουργήσει ο κ. Διονύσης κατα την διάρκεια της ζωής του. Πιο συγκεκριμένα, περιπλανηθήκαμε  ανάμεσα σε ηλιακό ρολόι, σε ανάγλυφους επιδαπέδιους χάρτες της Κεφαλονιάς και της Ελλάδος, την αναπαράσταση της περιφερόμενης Γης με το δορυφόρο της, τη Σελήνη αλλά και την αναπαράσταση του ηλιακού μας συστήματος.

Είδαμε το  ανεμολόγιο με ονόματα τοπικών ανέμων, πετρώματα της γης, κείμενα και αγάλματα, πειραματισμούς σε διάφορες ιδιότητες του ήχου,  υπαίθρια κατασκευή με τίτλο «Τμήματα της Ιστορίας μας»  και κατασκευές με αναφορές σε φιλοσόφους και επιστήμονες.  Στην συνέχεια της παρουσίασης είδαμε το άστρο «Ήλιο»  μέσα απο ένα τηλεσκόπιο που υπήρχε ήδη στυμμένο μέσα στον εκθεσιακό χώρο. 

Εμείς απαθανατίσαμε κάποιες από τις δημιουργίες του.  Δείτε τις φωτογραφίες μας εδώ!

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency