Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/07/2020

Ιούλιος τέχνης στη σύγχρονη πινακοθήκη VILLA ΡΟΔΟΠΗ του Κώστα Ευαγγελάτου

Από το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, ώρα 8.30 μ.μ. αρχίζει η θερινή εκθεσιακή περίοδος στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι, η οποία διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια πολιτιστικών γεγονότων και εκθέσεων στη Villa Ροδόπη, όμως οι επετειακές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί θα είναι περιορισμένες εξαιτίας της πανδημίας.

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, περφόρμερ, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, θα ξεναγεί τους φιλότεχνους σε τμήμα της συλλογής έργων Ελλήνων και ξένων εικαστικών δημιουργών κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 8.30 μ.μ.- 10 μ.μ. 

Εκτίθενται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, ψηφιακές εικόνες και κατασκευές, τα οποία έχουν προσφέρει ευγενικά στη συλλογή καλλιτέχνες, συλλέκτες και φιλότεχνοι.

(Στους επισκέπτες θα προσφέρεται η μικρού σχήματος έκδοση  "Ποιήματα του Ανδρέα Λασκαράτου" (προσφορά αντιτύπων από τον κ.Θεοδόση Καραγεώργο, "Πολύτροπον" και ο κατάλογος της έκθεσης "Εύ Αγωνίζεσθαι", που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Μονοπάτι της Εκεχειρίας 2020 στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας και στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, προσφορά των διοργανωτών και της επιμελήτριας της έκθεσης κ. Αννίτας Πατσουράκη, ιστορικού τέχνης.) 

Απαραίτητη η προσυνεννόηση (τηλ: 2671028501, από 10 π.μ -12 μεσημέρι) και η οικειοθελής τήρηση των μέτρων στα πλαίσια της πρόληψης για τον covid19. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στους ενδιαφερόμενους.

www.rodopicollection.blogspot.com

www.gisi.gr/evangelatos

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency