Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/04/2020

Animal Solidarity Greece του Υπουργείου Εσωτερικών για δωρεές ξηράς τροφής και κτηνιατρικών υπηρεσιών σε Δήμους

Εδώ και 10 μέρες προτείνουμε ως Dogs' Voice εγγράφως στους αρμόδιους φορείς τη σύμπραξη ιδιωτών με ΚΕΔΕ για άμεση δωρεά τροφής σε Δήμους που έχουν έλλειψη με τη διαφάνεια του Υπουργείου Εσωτερικών. Σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, το κάνει πραγματικότητα!

Πριν από λίγο ανέβηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρωτοβουλία #AnimalSolidarityGreece (Αλληλεγγύη για τα ζώα στην Ελλάδα), μια πρόταση του Υφυπουργού Θοδωρή Λιβάνιου, με στόχο εταιρείες που παράγουν τροφή για ζώα και κτηνίατροι να δωρίσουν αγαθά και υπηρεσίες σε Δήμους σε όλη την Ελλάδα που έχουν σοβαρή έλλειψη και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η καταγραφή αναγκών των Δήμων γίνεται μέσα από την Κεντρική Ένωση Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και η καταγραφή των προσφορών των ιδιωτών από την ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.
 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency