Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
31/03/2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους στο Τόκιο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν φέτος το καλοκαίρι στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Ωστόσο, δεδομένης της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως και άλλα μεγάλα δρώμενα, αναβλήθηκαν για το καλοκαίρι του 2021.

Έτσι, αν και ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν φέτος το καλοκαίρι από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου, τελικά αναβλήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν απ’ ότι φαίνεται το καλοκαίρι του 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιαπωνικού πρακτορείου ειδήσεων «Kyodo» η τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει στις 23 Ιουλίου του 2021 και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου.

Οι Παραολυμπιακοί αγώνες, που ήταν προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου του 2020, θα γίνουν τελικά από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου του 2021. Όλα αυτά φυσικά ισχύουν εφόσον η παρούσα κατάσταση ομαλοποιηθεί και δεν συντρέχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα για την διοργάνωση τους.

Πηγή: https://www.neolaia.gr/2020/03/30/olibiakoi-agones-imerominia-diexagogis/?utm_medium=Notifications&utm_source=OneSignal&utm_campaign=WebPush&utm_content=RSS

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency