Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/03/2020

Επισκόπηση Φίλτρου Λαδιού Bosch Premium FILTECH

Για την αποφυγή των συχνών προβλημάτων της μετάδοσης του κινητήρα του οχήματός σας, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο, εκτός από το να διασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί με καθαρό λάδι. Αυτό απαιτεί από εσάς να αλλάζετε το λάδι μετά από κάποια μίλια, σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, έχετε δύο βασικές εναλλακτικές επιλογές. Μπορείτε είτε να φιλτράρετε το υπάρχον λάδι με την τοποθέτηση ενός φίλτρου λαδιού υψηλής ποιότητας, είτε να συνεχίσετε να αντικαθιστάτε το λάδι σας κάθε τρείς και λίγο. Εδώ είναι που το φίλτρο του λαδιού μπαίνει «στο παιχνίδι». Στην περίπτωση αυτή, το φίλτρο λαδιού της Bosch είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φίλτρα λαδιού στη βιομηχανία. Είναι συμβατό με μια σειρά από μάρκες αυτοκινήτων, ιδιαίτερα με τις Toyota, BMW, Mazda και Lexus. Το Φίλτρο λαδιού Bosch 3330 Premium FILTECH αποτελεί ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας, από έναν από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές ανταλλακτικών αυτοκινήτου: η Bosch βρίσκεται για περισσότερο από έναν αιώνα στο χώρο. Το προϊόν διαθέτει μιασειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά:

Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία FilTech media για να προβάλλει ένα μεγαλύτερο βαθμό επιβλαβών ρύπων από το εσωτερικό του οχήματός σας, το κάνει να ξεχωρίζει από τα περισσότερα άλλα στην αγορά. Για να αποφευχθεί το σκέβρωμα, να βελτιωθεί η εφαρμογή και να εξαλειφθούν οι διαρροές, το εξάρτημα διαθέτει στιβαρή κατασκευή από χάλυβα για βάσεις και περιβλήματα. Διαθέτει, επίσης, μια οπίσθια βαλβίδα (υδράντοχης σιλικόνης) για να εξασφαλιστεί ο εφοδιασμός καθαρού λαδιού, καθώς ο κινητήρας παίρνει μπρος. Αυτό το προϊόν είναι αρκετά ευέλικτο και ευπροσάρμοστο, καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση και την αφαίρεση του, χάρη στο σχεδιασμό του με στεγανοποιητικό υψηλής λιπαντικότητας. Διαθέτει, επίσης και μια σφιχτή φλάτζα. Η ραφή του έχει γίνει μέσω έλασης και είναι διπλά περασμένη, εξαλείφοντας τις διαρροές από το κάνιστρο στον κινητήρα του οχήματός σας. Με ένα στοιχείο, όπως αυτό, που εξασφαλίζει την ανώτερη διήθηση του λαδιού, μπορείτε να είστε πιο σίγουροι για την καλύτερη απόδοση του κινητήρα και την αυξημένη διάρκεια ζωής του οχήματός σας. Διατηρεί, επίσης, τα σχετικά κόστη επισκευής χαμηλά. Ωστόσο, το προϊόν, όπως έχει αναφερθεί, από έναν αριθμό χρηστών του διαδικτύου, παρουσιάζει κάποια προβλήματα ευθραυστότητας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά TopAntallaktika.Gr

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency