Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/03/2020

Minecraft Dungeons: Περίοδος κυκλοφορίας

Tο Minecraft Dungeons απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και ένα νέο trailer το οποιο παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της press conference της Microsoft. Η δυνατότητα να παίζεται με τους φίλους σας δεν βγήκε εκτός παιχνιδιού, αφού θα έχετε την δυνατότητα να συγκεντρώνεστε με έως και τέσσερεις παίκτες του Minecraft. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι διαθέσιμη είτε online είτε offline. [Μπορεί να καθυστερήσει λόγω του κορωνοϊού.] 

Ωστόσο ανακοινώθηκε μια μικρή καθυστέρηση από τις αρχικές εκτιμήσεις καθώς το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2020 για Xbox, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

[UPDATE: 15/11/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Minecraft Dungeons, το επερχόμενο combat-focused co-op dungeon crawler βασισμένο στο Minecraft θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως το game θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch, όμως δεν έδωσε πιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια του X019 event και μαζί με αυτή παρουσιάστηκε και ένα τρέιλερ του game, το οποίο ωστόσο δεν περιέχει καθόλου gameplay.

Το Minecraft Dungeons, το οποίο εστιάζει στο combat, μπαίνει και αυτό στην σειρά των Minecraft spin-offs μαζί με τα Minecraft Earth και Minecraft: Story Mode. Θα έχει co-op μέχρι τέσσερις παίκτες και θα προσπαθείτε να νικήσετε διάφορα dungeons. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην closed beta αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο για να το παίξετε.

[UPDATE 2: 17/3/20 - Μπορεί να μετατεθεί λόγω του κορωνοϊού] Η Mojang ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού μπορεί να καθυστερήσει λόγω του κορωνοϊού.

Πολλές εταιρείες έχουν στείλει τους developers τους για να εργαστούν από το σπίτι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Mojang ίσως επηρεαστεί στα πλάνα της. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν γνωρίζαμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε μέσα στον Απρίλιο. Χωρίς μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και μόλις μισό μήνα πριν, ίσως ο κορωνοϊός ήταν μια...καλή δικαιολογία. Την αλήθεια βέβαια την ξέρουν οι ίδιοι οι developers. Θα αναμένουμε τα νεότερα τους προσεχείς μήνες.

Το Minecraft Dungeons θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch, είτε μέσα στον Απρίλιο, είτε λίγο αργότερα.

Πηγή: https://www.gameworld.gr/component/content/article/166-action/37462-minecraft-dungeons-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency